A nagy hagyományokkal rendelkező olasz gyártó minőségi termékei a Dorker Kft. kínálatában (x)

Agro Napló
A Magyarországon már ismert, de csak kevéssé elterjedt NARDI gépekkel, melyek első bemutatkozása az AGROmashEXPO kiállításon januárban megtörtént!

A 120 év tapasztalattal bíró olasz mezőgazdasági gépgyártó termékei, 104 országban a mező­gazdasági gazdálkodók igényeinek megfelelve, új technológiák és fejlesztések segítségével a modern és professzionális mezőgazdaságot szolgálja. A komoly gyártási múltból szerzett tapasztalatokat ügyesen ötvözik a mai kor elvárásainak megfelelő tervezési és gyártási technológiákkal!

„Munkagépek a professzionális gazdálkodáshoz”

  • Fiatal és szakképzett mérnök és technikus gárda gondoskodik a technológiai és design fejlesztésekről a gyártás minden stádiumát ellenőrizve
  • legjobb minőségű alapanyagok – extra rugalmassággal és magas kopásállósággal rendelkező speciális mikro ötvözött acélok használata
  • számítógépről vezérelt gyártási rendszer
  • folyamatos minőség-ellenőrzés

A NARDI széles termékkínálata teljes megoldást biztosít a szántóföldi talajművelésben és vetéstechnikában! Emellett a szőlészetek és gyümölcsösök talajmunkáinak megvalósításában is minőségi gépekkel szolgál az olasz gyártó!

Termékpalettájáról a következő gépcsaládokat ajánljuk: ekék, kultivátorok, lazítók, tárcsás boronák, talajmarók, vetőgépek

Munkagépeinek fejlesztése hangsúlyosan a vevői visszajelzések, a növekvő szükségletek kielégítésének és a költséghatékonyság figyelembe vételével történik, mely továbbra is a tökéletes talaj előkészítést és megmunkálást hivatott szolgálni.

A gépek eredményes munkavégzéséhez a NARDI igényes és alapos munkája és nemzetközi szervízhálózata szolgál biztosítékul. A színvonalas gazdálkodás kiszolgálása érdekében a leghatékonyabb és legtermelékenyebb eszközkínálat gyártása fő küldetésük.

Tavasszal kipróbáltuk a NARDI NX202 3+1 fejes ekénket!

A talajkörülmények viszonylag ideálisak voltak ahhoz, hogy a DEUTZ-FAHR M620 (160 Le) traktor megbirkózzon a 28-30 cm mélységre és 42cm fogásszélességre beállított ekével!

Mint a Dorker Kft. weblapján (www.dorker.hu) látható NARDI bemutató videón is látszik, az eke hozta a tőle elvárt munkaminőséget! Mind a barázdák egyenletessége, mind a talajfelszínen található szármaradvány és növényzet megfelelően lett leforgatva!

A szántott terület egyenletes képet mutatott.

Nyugodtan leszögezhetjük, hogy:
KIPRÓBÁLTUK, BEJÖTT!!!!

www.dorker.hu

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!