Zúg a traktor, szánt az eke (x)

Agro Napló
Megjelent a Syngenta Blog 2017/1. hírlevele. A tartalomból: Zúg a traktor, szánt az eke: így dolgozik egy Big Bud Salátaszüret a Nemzetközi Űrállomáson Villanytraktorral megy Párizsba a Deere Ukrajna növelné kínai mezőgazdasági exportját

SYNGENTA BLOG

Syngenta Magyarország Blog hírlevél - 2017. 1. szám

 

Best of 2016

A tavalyi esztendőben összesen 256 blogposztot írtunk, amelyek közül most a legolvasottabb tizet gyűjtöttük csokorba. Nagyon boldog, sikeres új esztendőt kívánunk minden Olvasónknak!

BŐVEBBEN »

 

 

Zúg a traktor, szánt az eke

De milyen traktor és milyen eke? Ki látott már ekkorát? Nézzük a videót, és elcsodálkozunk, de hát ennyi barázdához kell is a vonóerő. Mert kérem, Amerikában minden nagyobb. Nemcsak a farmok, hanem a traktorok is.

BŐVEBBEN »

 

 

Salátaszüret a Nemzetközi Űrállomáson

A Mentőexpedíció című film főhőse egy botanikus, aki a tervezett négy hét helyett kénytelen hosszú időn keresztül gondoskodni magáról a marsi bázison: a bolygó talaját használva burgonyát termeszt, a növényeket pedig újrahasznosított anyagokkal táplálja.

BŐVEBBEN »

 

 

Villanytraktorral megy Párizsba a Deere

A John Deere egy valóban jövőbemutató traktorral jelentkezik a jövő február 26-án nyíló párizsi nemzetközi agrárkiállításon. A SIMA Agribusiness show egyik látványossága lesz az elektromos traktor, a SESAM, mint a zéró károsanyag kibocsátású mezőgazdasági vontatók előfutára.

BŐVEBBEN »

 

 

Ukrajna növelné kínai mezőgazdasági exportját

Az ukrán mezőgazdasági exportőrök új utakat igyekeznek találni, hogy termékeiket elhelyezzék a kínai piacon – tudósított az ukrán mezőgazdasági minisztériumra hivatkozva a pekingi Xinhua hírügynökség.

BŐVEBBEN »

 

 

Gyermekeknek gyűjtöttünk

Karácsonyi gyűjtést szervezett a Syngenta. A munkatársaink felajánlásából vásárolt játékokat és eszközöket a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Karcagi Tagintézményében, gyermekek korai fejlesztéséhez használják majd.

BŐVEBBEN »

 

 

 
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?