Az új ARBOS 5000-6000-7000 traktor szériák (x)

Agro Napló
A LOVOL ARBOS Csoport hosszú hónapok intenzív munkájának eredményeként új formában jelent meg a piacon: megújult gyár, új modellek és korszerű FULL LINER projekt. Bemutatjuk az ARBOS új 5000, 6000 és 7000 traktor szériáit!

A jelenlegi termékválaszték előnyei:

  • kiváló ár-érték arány
  • magas fokú kényelem
  • a részletek egyszerűsége és eleganciája

Az ARBOS nagy hangsúlyt fektet a fenntartható fejlődésre, valamint a környezet megóvására. Termékei előállításánál és üzemeltetésénél figyelembe veszi a legújabb kutatásokat, mint például a TECHNO-GREEN-t, azaz ZÖLD-TECHNOLÓGIÁT, amely korszerűségét tekintve, már a holnapra fókuszál.

Azzal, hogy a cég a teljes széria újratervezése mellett döntött, lehetővé vált, hogy a gazdálkodók igényeinek megfelelő, megfizethető, korszerű és optimális méretválasztékú gépek kerülhessenek a piacra.

A traktorok termékválasztéka a 100/130 lóerős 5000 szériától kezdve a 140/200 lóerős 6000-es szérián át a 220/260 lóerős 7000 szériáig terjed. A fejlesztésben a tervezők nagy gondot fordítottak az első hídtól a felfüggesztésig, minden részletre, hogy a leginkább megfelelő ár/érték arányt és a felhasználói igényeket kielégítsék. Mindezek következtében az ARBOS bekerült a legtöbb érdeklődőt vonzó márkák közé.

Minden gép zöld és gyöngy-fehér színű, jellemzőjük a sokoldalúság, hatékonyság és alacsony költség, modern és azonnal felismerhető vonalak, eredeti és kiemelkedő stílus.

Komoly figyelmet fordítottak a zajcsökkentésre és rezgéscsillapításra, amelyek jelentős szempontok a hosszú órákon át tartó szántóföldi munkák során.

Az ergonómia szintén fontos kritérium volt számunkra: a traktorok irányítása, kiemelkedő vezetési élmény elérése, a kezelőszervek elhelyezésének minden részlete jól megtervezett, a könnyű irányíthatóságot előtérbe helyezve.

A kényelmet illetően az 5000 széria fülkéjének tervezése és gyártása során a legmodernebb járműipari szempontokat vették figyelembe: a négy oszloppal ellátott robosztus és könnyű szerkezetű fülke maximális biztonságot, kényelmet és láthatóságot biztosít, a nagy felületű szélvédőnek köszönhetően.

Elérhetőség:

Kovács László
tel: 30/399-2506
e-mail: laszlo.kovacs@agroazis.hu

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!