ARBOS 5130 (x)

Agro Napló
Modern gép, harmonikus, erős vonalakkal, korszerű műszaki jellemzőkkel, kiváló teljesítménnyel, ami sokoldalú, biztonságos és kitűnő működési rugalmassággal rendelkezik. Legfőbb erőssége a kiváló ár/érték arány.

Motorja – egy (USA) Kohler 3404 Tier IV, a „2015 év Dízel motorja” (130 lóerőig) díj nyertese – a kipufogódobba épített DOC+SCR rendszerrel (hozzáférhető és egyszerű motortér elrendezés ennek előnyeivel, mint pl. az egyszerű javíthatóság és jó kilátás a fülkéből).

A motor erőssége még a nagy forgatónyomaték és az alacsony fogyasztás. A traktor további erősségei az új első HeavyDuty híd (a kormányzási szög 55°-ig), a teljes egészében a LOVOL ARBOS mérnökei által tervezett moduláris hajtómű, a 4 sebességes hátsó TLT és a 110 l/min hidraulika rendszer.

Figyelemre méltó a traktor fülke kényelmes ergonómiai kialakítása is, ami egy személyautó kényelmét biztosítja.  A vezetési élményt fokozza az alacsony zajszint, a vékony, de megfelelően erős oszlopoknak is köszönhető, az átlagosnál kiválóbb kilátás és az irányító karok kényelmes elhelyezése.

Az ARBOS 5000 széria minden szempontból kiváló traktor, ami biztosítja gyors és széles körű elterjedését.

Tekintse meg és próbálja ki gépeinket: az ARBOS visszatért, és briliáns!

Elérhetőség:

Kovács László
tel: 30/399-2506
e-mail: laszlo.kovacs@agroazis.hu

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!