1390 – A következő generáció. (x)

Agro Napló
A 13-as sorozattal Weidemann évek óta sikeres a piacon a mezőgazdaság és a lógazdálkodás, az önkormányzatok és a kereskedelem / ipar területén.

A modelleket mindig átdolgozták, ami a legutóbb a legkülönbözőbb konfigurációkkal rendelkező 1380-as modellt eredményezte. A sikeres modell a motorváltás miatt most újraindul, és alapjaiban átdolgozásra került. Összességében az új 1390 teleszkópos rakodó az ügyfelek számára számos új funkciót és lehetőséget kínál egyedi felszereltségével és igényekhez igazodó munkavégzésével.

Az 1390 újításainak áttekintése:

  • Az 1390 három Yanmar motorváltozattal kapható. A belépő szintű motor teljesítménye 18,4 kW / 25 LE, a nagyobb változaté pedig 33,3 kW / 45,3 LE. Ezen felül van még egy motor, amelynek teljesítménye 40,1 kW / 54,5 PS.
  • A két nagyobb motor kipufogógáz-utókezeléssel DPF-vel és DOC-val van ellátva (automatikus regenerálás). A 25 LE-s motor kipufogógáz-utókezelés nélkül is teljesíti az V. kibocsátási fokozatot, ezért költségtakarékos és egyszerű belépő szintű változat.
  • A Weidemann exkluzív, újonnan kifejlesztett elektronikus vezérlésű hajtóműve, az úgynevezett ecDrive (Electronic Control Drive - elektronikus vezérlő meghajtó) lehetővé teszi a gép magas teljesítményét még alacsonyabb lóerő-osztályoknál is.
  • Speciálisan az ecDrive számára négy különféle vezetési módot valósítottak meg: az automatikus módot (100% -os teljesítmény), az öko módot (csökkentett motorfordulatszám a gazdaságos és alacsony zajszintű vezetéshez), és opcionálisan a két másik rendelkezésre álló mód egyikét a hidraulikusan működtetett tartozékokhoz vagy az Y töltési ciklusok optimalizált végrehajtásához.
  • Az elektromos rögzítőfék (többtárcsás fék) automatikus és dombtartó funkcióval biztosítja a teljes biztonságot és kényelmet minden megállásnál és menetnél.
  • Az 1390 opcionálisan vezetővédő tetővel, lehajtható vezetővédő tetővel (eps - Easy Protection System) és vezetőfülkével lesz kapható. LED fényszórók széria kiszerelésben.
  • Az 1390 belső terét teljesen átalakították, és többek között színorientált működési koncepciót és új multifunkcionális joystickot tartalmaz.

  • Szintén újdonság a járművezető látóterében elhelyezett áttekinthető kijelző, valamint a wedias diagnosztikai és elemző rendszer, amellyel számos vezetési funkció gyorsan és tisztán leolvasható. Jó szerviz-hozzáférés a releváns alkatrészekhez. Az alacsony kopású fémvezetékek fokozott használata.
  • A rakodóberendezés igény szerint választható: P-kinematika, P-kinematika hosszú rakodókarral, valamint P-Z-kinematika megnövelt emelő és szakító erővel.
  • Három tengely választható: T94 közepes nyomású tengely differenciálzár nélkül. Két P 940 tengely megnövelt tolóerővel 22,7 vagy 26,4 kN-ig, differenciálzárral.
  • A mellékletek könnyebb összekapcsolása az elülső töltőkar 3. vezérlő áramkörének opcionális nyomáscsökkentésével és a Flat-Face hidraulikus tengelykapcsolók szokásos használatával.
  • A már az előző modellben kiváló áttekinthetőséget tovább javítottuk. Például mind a vezetővédő tető, mind pedig a fülke tetején lévő nézetkivágást felfelé bővítették.
  • Nagyon tágas kabin ebben a méretosztályban. Nagyon jó kilátás hátra a panorámás hátsó ablaknak, az ofszet kabinoszlopnak és a lejtős motorháztetőnek köszönhetően.
  • Coming Home funkció.
  • Új, hatékonyabb ventilátorral, friss levegő ellátással és jól elhelyezett légfúvókákkal ellátott fűtési és szellőztetési rendszer javítja a munkakörnyezetet. Légkondicionálás opcionálisan elérhető.
  • Az 1390 teljes felújítását a motorházfedél és az utastér dinamikus, jellegzetes vonalaival ellátott dizájn zárja le.
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
1390 – Next Generation.

1390 – Next Generation.

The Weidemann 13-series has successfully been on the market for many years in the agriculture and equine industry, municipalities, and trade and indus...

Manitou: Q4 2019 Sales Revenues

Manitou: Q4 2019 Sales Revenues

The group ended the year 2019 with a revenue that exceeded the 2 billion euro mark for the first time in its history, while strengthening its global p...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!