A Galaxy MFS 101 SDS tömör targonca-gumiabroncsok termékcsaládja további méretekkel bővült: Jelenleg 58 SKU áll rendelkezésre (x)

Agro Napló
Bővült az új generációs targoncaabroncsok kínálata / Nagy teherbírású tömör gumiabroncsok széles kínálata nehéz raktározási és ipari alkalmazásokhoz / A legjobb minősítés a kopásállóság, a gumiabroncsok élettartama, a talajstabilitás és a vezetési kényelem terén / Ideális beltéri és kültéri alkalmazáshoz, elektromos, gáz- és dízelüzemű targoncákhoz / Hosszú élettartam – 5 év garancia /

A Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) a nemrégiben bemutatott Galaxy MFS 101 SDS termékével elhozta a legnagyobb kihívást jelentő ipari és raktározási területeken dolgozó targoncák tömör, nagy teherbírású gumiabroncsainak új generációját. Annak érdekében, hogy ennek az innovatív abroncscsaládnak az előnyeit még több típusú és méretű targonca számára elérhetővé tegye, a YOHT tovább bővítette a kínálatot ebben a gumiabroncscsaládban, amely így összesen 58 tagra emelkedett. A kihívást jelentő beltéri és kültéri műveletekhez tervezett Galaxy MFS 101 SDS ideális választás elektromos, gáz- és dízelmeghajtású targoncákhoz, ahol nagy stabilitásra és biztonságra, valamint kényelmes utazásra és hosszú élettartamra van szükség.

A háromfázisú konstrukció és a korszerű és innovatív kialakítás kombinációjának köszönhetően a Galaxy MFS 101 SDS a nap 24 órájában minimális rezgés és melegedés mellett üzemeltethető. A gumiabroncsot jobb csillapítás, jobb kormányozhatóság és jobb stabilitás jellemzi, ezenfelül pedig zökkenőmentes működést tesz lehetővé különböző típusú ipari, burkolt és aszfaltos útfelületen. A több elkoptatható gumi, a nagyobb barázdamélység, valamint a 60J értékek mind azt bizonyítják, hogy a gumiabroncs tervezésekor a tartósság került a fókuszba – ezt a tényt az 5 éves garancia is alátámasztja.

Kiváló teljesítmény

A Galaxy MFS 101 SDS egy kiváló kopásállóságú és a letöredezéssel szemben is kiválóan ellenálló futófelület-keverékből készült prémium gumiabroncs. A 3 fokozatú konstrukció felső rétege biztosítja az optimális élettartamot. A puha középső párnaréteg segít a rezgések minimalizálásában, ezáltal kényelmes használatot biztosít a kezelő számára, míg az alapkeverékből álló réteg maximális stabilitást tesz lehetővé: ennek köszönhetően a targonca abroncsain hatékonyan oszlik el a teher, a csúszásgátló acélgyöngyök pedig kiküszöbölik a kerék csúszását.

A Galaxy MFS 101 SDS futófelületét innovatív kialakítás jellemzi: folyamatos, barázda nélküli középső rész és optimalizált barázdák a vállrészen. Ez a kialakítás tovább csökkenti a rezgést és a magas vezetési kényelmet biztosít a kezelők számára a hosszú munkaidő során. A gumiabroncs szélén lévő hornyok hatékonyabb kormányzást tesznek lehetővé, míg a hosszabb hornyok megbízható tapadást eredményeznek. Az egységes belső rétegek és a gumiabroncs-család széles, lapos profilja kiváló teherelosztást és stabilitást eredményez a targonca számára a kritikus emelési és kanyarodási műveletek során.

Gyors és szabványos felszerelés

A termékcsalád mostantól elérhető 58 tagjának a Galaxy MFS 101 SDS gumiabroncsok mind a Quick Heel/Lip típusú (QH), mind a Standard Heel típusú (SH) szerelvényekkel és különböző felnikombinációkkal kaphatók. A széles portfólió szinte minden igényt kielégít.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!