2024. április 27. szombat Zita

Amazone mezőgazdasági gépünkkel néhány kattintás most akár 2 év extra garanciát érhet!

Agro Napló
Kisebb ráfordítással plusz teljesítményre képes eszközök – egyszerű jelmondat, ami mögé a német Amazone mezőgazdasági gépek gyártója mára 4 országban több mint 2000 munkatársat mozgató sikertörténetet tudott építeni. A titok, hogy az extrák köre a műtrágyaszórók és vontatott szántóföldi permetezők úttörőjének számító márkánál évről évre egyre bővül. A hegesztési élek nélkül kialakított műtrágyatartályoktól a precíz és gyors szemenkénti vetőmag-lehelyezést segítő automatikus maglesodró állításon át a fúvókaszintű szakaszolást biztosító növényvédelmi megoldások következtek – hogy a németes precizitás most a mezőgazdasági szoftverek világába is megérkezzen.

A gépgyártónál idén debütál ugyanis a myAMAZONE új, online felülete – amazone.hu/hu-hu/myamazone –, ahol egy regisztráció ingyenes virtuális asszisztenst illetve 12-24 hónap plusz kiterjesztett garanciát jelent a gazdáknak új munkagépek vásárlása esetén, teljesen ingyen!

 

De mi is pontosan myAMAZONE, és mi teszi értékessé a termelőknek a használatát?

A mezőgazdasági számítógépes programok esetében sokszor a külcsínt nem követi a belbecs: sok a látványos, de amúgy haszontalan oldal, ahol hosszas órák böngészése csak annyit ér, mintha felütött volna a gazda egy prospektust. Az Amazone új, digitális ügyfélportál oldala ezzel szemben a gépekhez hasonlóan a letisztultságot és a hasznosságot célozza.

A digitális szolgáltatások köre két területet fog át az oldalon:

1., „Virtuális asszisztens” szolgáltatások a myAMAZONE digitális ügyfélportálon Amazone mezőgazdasági gépeinkhez

A megfelelő állagmegóvás és szakszerű használat mellett munkagépünk tovább él és többet ér. A myAMAZONE portál egyik előnye, hogy az ehhez szükséges információk beszerzését célzottabbá, időhatékonyabbá teszi. A gazdálkodónak nincs más teendője, mint regisztrálja az oldalon a tulajdonában álló gépet alvázszám szerint, ezt követően a rendszer célzottan adja ki a szezonkezdést vagy üzembe helyezést, beállítást vagy karbantartási előírásokat bemutató segédleteket, kiadványokat. A rendszer típusnak megfelelően kiválogatja az elérhető cserealkatrészeket is, ezeket az oldalon keresztül ugyan direkt nem tudjuk megrendelni, de azok műszaki rajzai, cikkszámai mind kigyűjthetőek, letölthetőek.

2., Plusz 1 vagy 2 év teljeskörű gyári garancia egyetlen online regisztrációért cserében

Az új myAMAZONE ügyfélportál legfontosabb előnye a termelők számára az online aktiválható extra, teljes körű gyári garancia a munkagépekhez az oldalon. Az extra gyári garancia 1 évre kérhető bármely új Amazone munkagép esetében, de plusz 2 év kérhető az önjáró permetezők terén a nagy kapacitásért és a bármely talajviszonnyal könnyedén dacoló tandemszerkezetéért kedvelt Amazone Pantera modellcsaládra és az Amazone Profihopper önjáró kaszálógépekre. A gyári garancia a myAMAZONE portált használva így minden gépre 1+1 évre bővíthető, míg a két kiemelt modellnél 1+2 év. Fontos: az extra gyári garancia nem jár automatikusan a gépekhez, a digitális ügyfélportálon lehet aktiválni az extra gépbiztonságot!

3., Átrozsdásodási elleni garancia aktiválható a myAMAZONE felületen az új festési eljárással készülő Amazone műtrágyaszórókhoz is

Az Amazone estében a digitalizáció nem jelenti azt, hogy a kézzelfogható fejlesztések leálltak volna. A 2022-es évtől a precíziós gazdálkodáshoz lényeges szakaszolásra képes ZA-V, ZA-TS és ZG-TS Amazone műtrágyaszóróknál ugyanis új festési eljárást vezetett be a gépgyár. A katódos merítőfestéssel (KTL) kezelt fémfelületek az alapozást követően egy extra vastag réteg porfestést is kapnak. A hatékony alapozás és az innovatív felületfestés kombinációját egyedül az Amazone alkalmazza, ezzel gépeik tovább ellenállnak a mechanikai behatásoknak. A myAMAZONE digitális ügyfélportál itt is hasznos segítőtárs a gazdáknak: egy regisztrációért cserében az oldalon ugyanis az érintett modellcsaládokra 7 éves átrozsdásodás elleni garanciát aktivál a gyártó - az Amazone ZA-V, ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórók esetében.

Honlap

AGROTEC Magyarosrszág Kft.

-X-

 

A cikk szerzője: x

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Készülünk a rotációs NoTillre

Készülünk a rotációs NoTillre

A talajkímélő talajművelést nevezhetjük víztakarékos talajművelésnek is. A minimális ill. mulcsos talajművelés és a rotációs NoTill között nagyon kis...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!