Új gyártó és szerviz csarnok épül az ODISYS Bt-nél Kecskeméten (x)

PR cikk2024. június 4. 08:20

A tervek szerint az új csarnok 770 négyzetméter alapterülete megfelelő mérető és funkciójú lesz a cég saját termékeinek szereléséhez.

Mint tudjuk a cég kifejlesztette a SOLIS S 50-60-75-90 es modellek, megfordítható kormányzás rendszerét.

A megfordítható kormányzás kiváló lehetőség minden gazdálkodó számára.

Felhasználási területei például, erdészeti vagy kertészeti szár- és nyesedékzúzás, miközben nem kell átmennie a traktornak a zúzatlan területen, a  gép csak az aprítékon kell, hogy közlekedjen, vagy  kiváló a rálátás egy traktoros villásemelőre, árokásóra, vagy ömlesztett áru rakodóra. Télen-nyáron ülhetünk a daruvezérlő állásban, vagy ülhetünk a fűtött-hűtött kabinban is.

Az ODISYS a megfordítható kormányzás mellett természetesen a gyár más termékekeit is forgalmazza, mint például a SOLIS kistraktorok által közúton is vontatható, rendszámozható pótkocsika is. De ne feledkezzünk meg az AGROmashEXPO -n bemutatásra került FLYinRow conceptről se, amivel a kistraktorok a kertészeti ültetvényekben a soraljművelési munkákat könnyítenék meg a gazdák számára.

 Az új csarnokban természetesen nem csak a gyártás kap helyet.

A tervek szerint készül egy új bemutató terem is, amely segítséget jelent a reprezentatív feladatok megoldásában is. 

 A Sonalika International Tractors Ltd. (SOLIS GROUP) a világ első számú integrált traktorgyártójának tulajdonosa is felfigyelt a cég fejlesztéseire és innovatív megoldásaira. Az ODISYS munkájának és elhivatottságának elismeréseként a tulajdonos, Mr. Mittal és fia, illetve a management legfelsőbb szintű vezetői személyesen látogatja meg a céget 2024 júniusában.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.

A felhívás megnevezése: A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

Megvalósulás helyszíne: 6000 Kecskemét, 9400/3 hrsz.

Projekt megvalósítás ideje: 2021.07.28. – 2024.09.30.

Projektazonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00382

Elnyert támogatás összege: 183,5 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatás

A pályázatírásért és pályázati projektmenedzsmentért a Tandofer Pályázati Iroda felel, mellyel a cég régmúltra visszatekintő kiváló kapcsolatot tart fenn.

Odisys Bt., Facebook, YouTube, LinkedIn, Instagram

Fotók: Odisys Bt.                 

(x)

Címkék:
odisys, solis, csarnok, kormányzás, odisys bt,