Elindult a 2024-es DISZNNOVÁCIÓ pályázat (x)

Elindult a 2024-es DISZNNOVÁCIÓ pályázat (x)

PR cikk
Az 50 millió forintos összdíjazású pályázaton azokat a sertéstenyésztőket jutalmazzák, akik pozitív változást hoztak a sertéságazatban. A díjra 2024. június 30-ig várják a jelentkezéseket

Az MSD Animal Health magyar sertéstenyésztők jelentkezését is várja az idei Disznnováció díjra (angol nevén: High-Quality Pork Pignnovation Award). A díjjal olyan sertéstenyésztőket – cégeket, magánszemélyeket, startupokat vagy szervezeteket – jutalmaznak, akik a sertéságazat innovációjának és technológiájának előmozdításán dolgoznak, és már bizonyítottak az állatok szaporítása, egészsége, jólléte, valamint a növekedés és a fenntarthatóság területén.

A tét nagy, hiszen az MSD Animal Health összesen 150 000 dollárt (nagyjából 55 millió forintot) oszt ki a három nyertes között: az első helyezett 75 000 dollárt, a második 50 000 dollárt, a harmadik helyezett pedig 25 000 dollárt kap. Pályázni június 30-ig lehet, a győzteseket pedig 2024 szeptemberében hirdetik ki. A díjjal kapcsolatos további információk és jelentkezés a http://www.pignnovationaward.com/ weboldalon olvasható.

Jelentkezés és kiválasztási feltételek

Azon szervezetek és magánszemélyek jelentkezését várják Magyarországról és szerte a világból, akik olyan megoldásokkal és ötletekkel rendelkeznek, amelyek képesek innovatív változást hozni a sertéságazatban a modern technológia felhasználásával. A pályázatokat a projektjavaslat minősége és egyértelműsége, a javasolt projekt reális törekvései, potenciális értékhozadéka, relevanciája, társadalmi vagy jólléti hatása és eredetisége alapján bírálják el. A nyertesek végső kiválasztását az MSD Animal Health képviselőiből és független iparági bírákból álló zsűri végzi.

(x)

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erdőtelepítésre még bőven van forrás

Erdőtelepítésre még bőven van forrás

Az ezen a héten újranyíló pályázattal együtt a Vidékfejlesztési program (VP) öt kiírásában van még fejlesztési forrás az erdőgazdálkodók számára. A pr...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?