A megfelelő konyhai higiénia csökkenti a fertőzés kockázatát
A megfelelő konyhai higiénia csökkenti a fertőzés kockázatát, ugyanis az élelmiszerkezelés higiéniájának tudatos alkalmazása csökkenti a koronavírus f...
A megfelelő konyhai higiénia csökkenti a fertőzés kockázatát, ugyanis az élelmiszerkezelés higiéniájának tudatos alkalmazása csökkenti a koronavírus f...
Sikeres a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) komplex oktatási programja, amely az óvódásoktól kezdve, az általános iskolásokon keresztü...
A metszésnél fontos, hogy a sebzési felület minél kisebb legyen, így csökkenthetjük a kártevők és kórokozók bejutásának esélyét.
A magyar kukoricatermesztés lényegében egy kezelendő kockázathalmazként értelmezhető.
A baromfiállományokban óriási pusztítást végez a madárinfluenza, és különösen aggasztó, hogy egy ideje tejelő tehenekben is jelen van a kór.
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.