A baromfiágazat csak folyamatos fejlesztéssel maradhat versenyképes
Tarpataki Tamás Budapesten, a Vajdahunyadvárban rendezett szakmai eseményen beszélt a baromfiágazat helyzetéről.
Tarpataki Tamás Budapesten, a Vajdahunyadvárban rendezett szakmai eseményen beszélt a baromfiágazat helyzetéről.
A Nemzetközi Baromfi Tanács a Baromfi Világnap alkalmából hangsúlyozza, hogy a baromfihús a legnagyobb mértékben fogyasztott fehérjeforrássá válhat 20...
Az idén ötödik alkalommal rendezi meg a Baromfi Termék Tanács (BTT) a Baromfi Világnapot. Az esemény célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a baromfiágaz...
Budapest, 2015. május 8., péntek (MTI) - A magyar mezőgazdasági kibocsátás mintegy 13 százalékát a baromfiágazat adja - mondta a Földművelésügyi Minis...
Tényleg annyira veszélyesek az adalékanyagok az élelmiszerekben, amennyire mondják?
Második alkalommal díjazta a legjobb gazdákat a Kukorica Kör Egyesület 2025 január 16-án.
A nyers tejnek számos eljáráson kell átesnie, mire vajként az asztalunkra kerülhet.
2021 júniusa óta most van a legmagasabb szinten a kukorica jegyzése a chicagói árutőzsdén.
Jelentősen drágult a spanyol és marokkói importból származó paradicsom Lengyelországban.