2019. november 19. 10:24
Újra kell gondolni a szőlővédelmet (x)
Bár még mindig a lisztharmat a szőlő leggyakoribb károsítója hazánkban, az utóbbi évek időjárása felhívta a figyelmet arra, hogy a másik két betegség,...
Bár még mindig a lisztharmat a szőlő leggyakoribb károsítója hazánkban, az utóbbi évek időjárása felhívta a figyelmet arra, hogy a másik két betegség,...
A saját hatáskörben megtermelhető élelmiszer szavatolja az európaiak biztonságát a francia elnök szerint.
Természetjárás során bárki találkozhat a fák tövében megbúvó, mesevilágot idéző apró víztestekkel.
Egy energiaitalban 9,5, a kólában 9, a „dobozos” tejeskávéban pedig több mint 7 kockacukornyi cukor van.
A gleccserolvadás 18 milliméterrel növelte a tengerszint globális emelkedését 2000-2023 között.
Széleskörű lakossági tájékoztatási programot indít a Parkerdő egy budapesti erdőért.