Dal-Bo MaxiCut – Az aprító henger már 10 éve (x)
A Dal-Bo már egy évtizede kínálja újfajta szárzúzási módszerét a MaxiCut aprító hengerrel. A módszer igen érdekes és figyelemre méltó. A szántóföldi b...
A Dal-Bo már egy évtizede kínálja újfajta szárzúzási módszerét a MaxiCut aprító hengerrel. A módszer igen érdekes és figyelemre méltó. A szántóföldi b...
A Dal-Bo már jó néhány éve alkalmazza újfajta szárzúzási módszerét a MaxiCut hengerrel. A módszer igen érdekes és figyelemre méltó. A szántóföldi bemu...
Tisztelt Ügyfelünk! Szeretettel meghívjuk az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárra, mely 2017. szeptember 20 - 24-ig kerül me...
Foglalózza le most raktári, hihetetlen kedvező árú traktorainkat!
A forradalmian új szárzúzási módszer, melyet a dán Dal-Bo gyár a MaxiCut aprító hengerrel mutatott be, igen népszerű Magyarországon. A módszert sokan...
Tisztelt Ügyfelünk! Szeretettel meghívjuk a 30 éves Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok kiállításra, mely 2016. augusztus 31-től szeptember 3-ig kerül megr...
Évekkel ezelőtt sokan kíváncsian figyelték a Dal-Bo újdonságát, a MaxiCut aprító hengert, sokan találgatták milyen munkát is végez ez az egyszerű kial...
Amerikai kutatók egy új módszert dolgoztak ki, amely napfény nélkül is lehetővé teszi a növények fejlődését.
Természetes környezetében karácsony táján virágzik, éghajlatunkon pedig hűvösebb helyen, 15-20 fok között érzi jól magát.
A jövő hét elején még többfelé várható hó, havas eső, eső, majd karácsony első napján már kiderül az ég, ezután vissztatr a borult, párás idő.
A vizsgálat szerint három török csoki szezámmagot tartalmazott, míg öt emírségi mintában pálmaolajjal helyettesítették a csokoládét.
A Veszprémi Érseki Pincészet főborásza arra számít, a felmelegedés miatt a Balatonnál is nagyobb teret nyer majd a kékszőlő.