Lépések a fenntartható élelmiszeripar felé
A felére kell csökkenteni 2030-ra az egy főre jutó globális élelmiszer-pazarlást, valamint csökkenteni kell az élelmiszer-veszteséget, beleértve a bet...
A felére kell csökkenteni 2030-ra az egy főre jutó globális élelmiszer-pazarlást, valamint csökkenteni kell az élelmiszer-veszteséget, beleértve a bet...
Az élelmiszerlánc-felügyeleti hatóság nyári szezonális ellenőrzéseinek sorában idén a balatoni „fröccsutcák” és a szépasszonyvölgyi „pince utcák” vizs...
Évek óta azt tapasztaljuk, hogy növekszik a minőség, ami számunkra nagyon fontos visszajelzés – jelentette ki dr. Felkai Beáta Olga a 2023. évi Ország...
A tej pozitív tulajdonságai miatt az ENSZ Mezőgazdasági és Élelmezési Világszervezete (FAO) június 1-jét jelölte meg a Tej Világnapjának.
Az Agrárminisztérium pénteken mutatta be a honlapot, amely segítséget nyújt a Magyarországon forgalmazott élelmiszerek megismeréséhez és eligazít a kü...
Átadták az MPM Research Kft. vízelvonásos technológiával működő, Kavali nevű zöldség- és gyümölcsfeldolgozó gyártóüzemét csütörtökön, Mórahalmon.
Nagy István kulcsfontosságúnak nevezte a gazdáknak járó uniós támogatások megvédését.
Március 5-én, napközben a Balaton partja volt az ország egyik leghidegebb része.
A mostani fűtési szezonban is 2346 kistelepülésen, csaknem 200 ezer család kapott ingyenes tüzelőanyagot.
A kormány az elmúlt 10 évben 800 milliárdos támogatással segítette az élelmiszeripari beruházásokat.
A Nemzetgazdasági Minisztérium egy hetet adott a kereskedőknek, hogy jelezzék árcsökkentési szándékaikat az infláció megfékezése érdekébe.