Lépések a fenntartható élelmiszeripar felé
A felére kell csökkenteni 2030-ra az egy főre jutó globális élelmiszer-pazarlást, valamint csökkenteni kell az élelmiszer-veszteséget, beleértve a bet...
A felére kell csökkenteni 2030-ra az egy főre jutó globális élelmiszer-pazarlást, valamint csökkenteni kell az élelmiszer-veszteséget, beleértve a bet...
Az élelmiszerlánc-felügyeleti hatóság nyári szezonális ellenőrzéseinek sorában idén a balatoni „fröccsutcák” és a szépasszonyvölgyi „pince utcák” vizs...
Évek óta azt tapasztaljuk, hogy növekszik a minőség, ami számunkra nagyon fontos visszajelzés – jelentette ki dr. Felkai Beáta Olga a 2023. évi Ország...
A tej pozitív tulajdonságai miatt az ENSZ Mezőgazdasági és Élelmezési Világszervezete (FAO) június 1-jét jelölte meg a Tej Világnapjának.
Az Agrárminisztérium pénteken mutatta be a honlapot, amely segítséget nyújt a Magyarországon forgalmazott élelmiszerek megismeréséhez és eligazít a kü...
Átadták az MPM Research Kft. vízelvonásos technológiával működő, Kavali nevű zöldség- és gyümölcsfeldolgozó gyártóüzemét csütörtökön, Mórahalmon.
A krizantémok néhány faja haszonnövénynek is tekinthető, mert akár ehető és iható is.
Európa-szerte komoly kihívást jelent a gazdatársadalom elöregedése, sürgősen lépni kell.
Eltékozolt vizeink címmel mutatja be egy rövidfilm a magyar táj kiszáradásának történetét és helyreállításának lehetőségeit.
A Nébih laboratóriuma madárinfluenza vírus jelenlétét mutatta ki Heves és Pest megyékben.
Néhol már kifehéredett tájra ébredhetünk, majd leginkább a reggeli, délelőtti órákban folytatódik a havazás.