2023. július 26. 11:21
Új felmérés készül a helyi termékekről és az agroturisztikai lehetőségekről
A helyi termékek előállításáról és a fogyasztási szokásokról készít felmérést a Széchenyi István Egyetem.
A helyi termékek előállításáról és a fogyasztási szokásokról készít felmérést a Széchenyi István Egyetem.
Széleskörű lakossági tájékoztatási programot indít a Parkerdő egy budapesti erdőért.
Egy neves japán egyetem kutatásai azt tűzték ki célul, hogy 2040-re növénytermesztő farmot hozzanak létre a Holdon.
A középső országrészben akár tartósan borult maradhat az ég, másutt több-kevesebb napsütés várható
A metszésnél fontos, hogy a sebzési felület minél kisebb legyen, így csökkenthetjük a kártevők és kórokozók bejutásának esélyét.
A magyar kukoricatermesztés lényegében egy kezelendő kockázathalmazként értelmezhető.