Fejlődik a takarmányozási technológia Emődön
Az Emődi Mezőgazdasági Zrt. 282,76 millió forintból fejleszti takarmányozási technológiáját Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei telephelyén, Emődön – közöl...
Az Emődi Mezőgazdasági Zrt. 282,76 millió forintból fejleszti takarmányozási technológiáját Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei telephelyén, Emődön – közöl...
Egészséges, életkorspecifikus, zsírcsökkentett, rostban és fehérjében gazdag húskészítmények kidolgozásába kezd a Gulyás és Társa Kft. konzorciumi par...
Három őshonos magyar halfajta, a ponty, a süllő és a harcsa tenyésztéstechnológiájának komplex fejlesztését végezte el az ország vezető mezőgazdasági...
Szombathely, 2015. július 14., kedd (MTI) - A támogatásokat tekintve Magyarország a következő hét évben is az unió egyik legnagyobb nettó haszonélvező...
Újabb idegenhonos teknősfaj jelent meg a tatabányai Csónakázó-tóban, ami fokozza az ökológiai egyensúly felborulásának veszélyét.
Változnak a trendek a holland baromfi- és sertéságazatban, a tojás- és húsárak rekordszintűek.
Kegyetlen nyár várhat ránk, fel kell készülni az extrém időjárásra Magyarországon is.
Az élelmiszerkönyvi szabályozás szerint a jövőben kizárólag kerek formában készülhet majd a magyar trappista.
Napról napra melegebb lesz, kedden 20-25 fokot, míg szerdán már 21-27 fokot mérhetünk.