GKI: csökkenően bizakodó hangulat az agráriumban
Bár gyengült optimizmusuk, még mindig bizakodva tekintenek a jövőbe a magyar agrárvállalkozások – tájékoztat az MTI, a GKI Gazdaságkutató Zrt. által,...
Bár gyengült optimizmusuk, még mindig bizakodva tekintenek a jövőbe a magyar agrárvállalkozások – tájékoztat az MTI, a GKI Gazdaságkutató Zrt. által,...
Óvatos bizakodással várják 2019-et a magyar agrárvállalkozások – olvasható a GKI Gazdaságkutató Zrt. által, az OTP Agrár megbízásából készített felmér...
A magyar gazdaság 2017 utolsó és 2018 első negyedévében egyaránt 4,4 százalékkal bővült, ezzel, a régióban negyedik-ötödik legmagasabb ütemmel vélhető...
Kedvezőek az idei gazdasági kilátások, egyedül a mezőgazdasági termelés csökken várhatóan 10 százalékponttal az aszályos időszak miatt, így a GKI 3,5...
A mezőgazdaság kivételével feltehetőleg minden ágazat bővülni fog és gyorsul az infláció is – közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt. legfrissebb havi progn...
A tavalyi 2 százalék után idén 3 százalék körüli lehet a magyar GDP növekedése. Főként az EU-támogatások újraindulása következtében a tavalyi jelentős...
Amerikai kutatók egy új módszert dolgoztak ki, amely napfény nélkül is lehetővé teszi a növények fejlődését.
Természetes környezetében karácsony táján virágzik, éghajlatunkon pedig hűvösebb helyen, 15-20 fok között érzi jól magát.
A jövő hét elején még többfelé várható hó, havas eső, eső, majd karácsony első napján már kiderül az ég, ezután vissztatr a borult, párás idő.
A vizsgálat szerint három török csoki szezámmagot tartalmazott, míg öt emírségi mintában pálmaolajjal helyettesítették a csokoládét.
A Veszprémi Érseki Pincészet főborásza arra számít, a felmelegedés miatt a Balatonnál is nagyobb teret nyer majd a kékszőlő.