Ez kemény: tömegek állnak most sorba azért, hogy lássák ezt a virágot
Több ezren álltak sorba a sydneyi Királyi Botanikus Kert jegypénztárainál helyi idő szerint csütörtök délután.
Több ezren álltak sorba a sydneyi Királyi Botanikus Kert jegypénztárainál helyi idő szerint csütörtök délután.
A drónok alkalmazásáról kínál egymásra épülő képzéseket a Széchenyi István Egyetem.
A Nébih Maradék nélkül programja is csatlakozik az idei Európai Hulladékcsökkentési Héthez.
Együttműködik a Soproni Egyetem a Pekingi Erdészeti Egyetemmel a hatékonyabb erdőgazdálkodási stratégiák kidolgozása érdekében.
A robotizáció, a technológiai újítások új kihívásokat jelentenek mind a tanulóknak, mind az oktatóknak.
Százharminc évvel ezelőtt, decemberben kezdte meg munkáját a Magyar Madártani Intézet (MME).
Tudományos munkája alapján a korábbiakhoz képest előrébb sorolták a Sanghaj rangsoron, az ARWU-n az Állatorvostudományi Egyetemet.
Megjelent az aktív mezőgazdasági termelői minőség megállapításáról szóló MÁK közlemény.
A következő napokban várható hőség miatt szombat reggeltől szerda este 8 óráig életbe lépett a "vörös kód".
Jelentős a nemzetközi érdeklődés a Széchenyi István Egyetem részvételével készülő permetező drón iránt.
Együttműködik a Széchenyi István Egyetem és az Alföldi Agrárszakképzési Centrum.
A régió meghatározó agrárfókuszú egyetemévé akar válni a MATE.
Folyamatosan nő az érdeklődés az agrárszakképzés iránt.
Az agrárhallgatók számát is megduplázzák.
Több százmilliós uniós támogatással valósították meg.
Egyre vonzóbbak az agrárképzések itthon.
Nagy átalakuláson megy keresztül az egyetem.
Döntött a szenátus és a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemért Alapítvány.
Megalakult a Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum.
Díjakat adott át az agrárminiszter.
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.
Módosult az „Egyedi tudásátadási szolgáltatások támogatása” című pályázati felhívás.
Ma már inkább érdekességnek számít a hajdinás hurka, amelynek készítése még a rizs elterjedése előtti időkből ered.
Napjainkban egyre ritkábban találkozni igazi fateknőkkel, amelyekben annak idején például disznóvágáskor a kolbászt keverték, a húst sózták.