Kötetben a Halimádók Konyhája – édesvízi halreceptek gyűjteménye
Magyarországon a halgasztronómiát sikerrel népszerűsítő kampányoknak köszönhetően az évenként fogyasztott mennyiség folyamatosan nő, így jelenleg már...
Magyarországon a halgasztronómiát sikerrel népszerűsítő kampányoknak köszönhetően az évenként fogyasztott mennyiség folyamatosan nő, így jelenleg már...
Nemzeti önbecsülés nem képzelhető el az agrárium nélkül – jelentette ki a miniszterelnök a Mindent a magyar vidék jövőjéért című könyv bemutatóján, jú...
Az Agroinform.hu 2017-ben is megrendezi a PREGA – Precíziós gazdálkodás konferenciáját. Ezt azon a könyvbemutatón jelentették be, ahol az idei PREGA-t...
Teltházas könyvbemutató részesei lehettek a Gödöllõi Szent István Egyetem tanácstermének vendégei szeptember elején. Birkás Márta és szerzõtársai (Ant...
Tényleg annyira veszélyesek az adalékanyagok az élelmiszerekben, amennyire mondják?
Második alkalommal díjazta a legjobb gazdákat a Kukorica Kör Egyesület 2025 január 16-án.
A nyers tejnek számos eljáráson kell átesnie, mire vajként az asztalunkra kerülhet.
2021 júniusa óta most van a legmagasabb szinten a kukorica jegyzése a chicagói árutőzsdén.
Jelentősen drágult a spanyol és marokkói importból származó paradicsom Lengyelországban.