Súlyos döntést hozott Nagy Márton: ez rengeteg munkavállalót érint
A nemzetgazdasági miniszter 35 ezerre csökkentette a vendégmunkás-kvóta maximumát.
A nemzetgazdasági miniszter 35 ezerre csökkentette a vendégmunkás-kvóta maximumát.
Az uniós tagállamok illetékes miniszterei megállapodtak a 2025-re vonatkozó halászati kvótákról szóló rendeletről.
Az Európai Parlament megszavazta az ukrán mezőgazdasági termékek vámmentes importjának további egy évvel történő meghosszabbítását.
Közöljük a tulajdonos az energiaügyi -, valamint az agrárminiszternek írott levelét – a júliusi kormányrendelet miatt veszteséges lett a termelés.
Határozott lépéseket kérnek az Európai Bizottságtól a V4-es országok agrárkamarái.
Az Európai Bizottság javaslatot tett az EU-ba irányuló ukrán exportra vonatkozó behozatali vámok, kvóták és piacvédelmi intézkedések felfüggesztésének...
A hatályos vámszabályok kijátszásával érkező kínai fokhagymaimportot vizsgál a DG Agri.
Hatalmas lehetőséghez jutott Törökország.
Az Egyesült Királysággal még nincs minden kérdés rendezve.
Több tucat madárfaj fellélegezhet.
Jó éve volt tavaly a zalai vadászágazatnak, de most ínséges idők jönnek.
Már ő a világ hetedik legnagyobb csirkehús-exportőre.
Nemcsak a Mercosur-megállapodás fenyegeti az európai húsmarhaszektort.
Elkezdődött a kiszámolós játék.
Kihasznált egy szabályozási lukat a szabadkereskedelmi egyezményben.
Verseny a kukoricával a területért
Már csak az izoglükózban bízunk.
Jövőre 3 millió tonna marhahúst állít elő a dél-amerikai ország.
Mi történt az uniós kvóták megszüntetése óta?
Az idei év ősze nagy változást hoz az európai cukorgyártó vállalatok életében, melynek következményeit legfeljebb sejteni lehet. Októbertől ugyanis ki...
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.
Módosult az „Egyedi tudásátadási szolgáltatások támogatása” című pályázati felhívás.
Ma már inkább érdekességnek számít a hajdinás hurka, amelynek készítése még a rizs elterjedése előtti időkből ered.
Napjainkban egyre ritkábban találkozni igazi fateknőkkel, amelyekben annak idején például disznóvágáskor a kolbászt keverték, a húst sózták.