Megoldás az AÖP minimum támogatás 15%-os költségén (x)
A Trifender WP több mint 15 éve bizonyít, valamennyi növénykultúrában a növények kondíciójának javítására, termésének növelésére.
A Trifender WP több mint 15 éve bizonyít, valamennyi növénykultúrában a növények kondíciójának javítására, termésének növelésére.
Ha röviden kell válaszolnunk erre a kérdésre, akkor súlyos járványra.
Az Agro-ökológiai Program (AÖP) új megvilágításba hozta a szántóföldi növénytermesztésben engedélyezett növénykondicionáló – biostimulátor – engedélyokirattal forgalmazott készítményeket.
A Kwizda Agro kínálatában megtalálható Azospeed folyékony lombtrágyák hatékony és biztonságos lombon keresztüli nitrogénellátást tesznek lehetővé.
Sokszor ismételt tény az, hogy az őszi búza termésének nagysága a zászlóslevél épségétől függ. Ha bármilyen stressz éri (leperzselődik, vetésfehérítők...
Ha az Ön kukoricájában általános magról kelő és évelő egy- és kétszikű gyomnövények vannak (pl. kakaslábfű, libatop, disznóparéj, csattanó maszlag, de...
A mikotoxinokat “rejtett gyilkosoknak” is nevezik. A mikotoxinok takarmányba kerülve szaporodás-biológiai problémákat okozhatnak, növelhetik az állato...
A Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara támogatásával országos kutatás indult a magyar gazdálkodók és kertbarátok körében. A kutatást végző...
Egyre több helyen jelennek meg a fehérpenészes rothadás, a szklerotiniás fertőzés primer tünetei; így most van itt az ideje a napraforgó gombaölő szer...
A KWIZDA Agro mezőgazdasági kísérlete, a Terepszemle program az ország három, eltérő földtani, éghajlati adottságokkal rendelkező pontján (Felsőnána,...
Minden csupa fehér a Mecsek csúcsán, de már nem sokáig tart a téli mesevilág, csütörtöktől jön az enyhülés.
Túlnyomóan borult, párás, foltokban ködös lesz az idő, legfeljebb estétől délnyugaton fordulhatnak elő kisebb szakadozások
Tényleg annyira veszélyesek az adalékanyagok az élelmiszerekben, amennyire mondják?
Második alkalommal díjazta a legjobb gazdákat a Kukorica Kör Egyesület 2025 január 16-án.
A nyers tejnek számos eljáráson kell átesnie, mire vajként az asztalunkra kerülhet.