Digitalizáció a szőlészeti-borászati ágazatban online konferencia
2021. október 20-án a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szőlészeti-Borászati Intézet, a Magyar Tudomány- és Innováció-menedzsment Alapítvány és a...
2021. október 20-án a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szőlészeti-Borászati Intézet, a Magyar Tudomány- és Innováció-menedzsment Alapítvány és a...
A Doktoranduszok Országos Szövetsége Agrártudományi Osztálya, a Magyar Tudomány- és Innováció-menedzsment Alapítvány és a Digitális Jólét Program szer...
Amerikai kutatók egy új módszert dolgoztak ki, amely napfény nélkül is lehetővé teszi a növények fejlődését.
Természetes környezetében karácsony táján virágzik, éghajlatunkon pedig hűvösebb helyen, 15-20 fok között érzi jól magát.
A jövő hét elején még többfelé várható hó, havas eső, eső, majd karácsony első napján már kiderül az ég, ezután vissztatr a borult, párás idő.
A vizsgálat szerint három török csoki szezámmagot tartalmazott, míg öt emírségi mintában pálmaolajjal helyettesítették a csokoládét.
A Veszprémi Érseki Pincészet főborásza arra számít, a felmelegedés miatt a Balatonnál is nagyobb teret nyer majd a kékszőlő.