20 éves a Mascar gyár (x)
A kerek évforduló alkalmából könnyed vevőtalálkozóra voltunk hivatalosak a Mascar gyárba.
A kerek évforduló alkalmából könnyed vevőtalálkozóra voltunk hivatalosak a Mascar gyárba.
Kezdjük az eredettel! A Mascar két éve mutatta be a nemzetközi nagyközönség előtt új fejlesztésű fix kamrás bálázócsaládját, a Diavelt. A nagy teljesí...
2016. április 27-én adta át a Szegána Kft. Sipos Károlynak, Magyarországon elsőként, új fejlesztésű Mascar bálázóját. Utólagosan bevallotta, hogy egyá...
Nagy ünnep volt a MASCAR háza táján az EIMA kiállításon, hiszen a tulajdonos ikertestvérpár 50. életévét tölti be 2017 év elején. Ezt a komoly életkor...
A Mascar bálázók igen népszerűek a hazai piacon, de jobbára a kisebb teljesítményű fix kamrás bálázóik voltak kelendőek. A Mascar gyár hatalmas pénzek...
Számos újdonsággal készült az olasz Mascar gyár a német Agritechnica kiállításra. Az újdonságok közül az egyik azért néhány hazai gazda számára ismerő...
Az olasz MASCAR gyár egy család tulajdona, ahol az ikertestvérek 49-49%-os tulajdonnal rendelkeznek, a maradék 2%-ot pedig édesapjuk birtokolja, aki a...
Amerikai kutatók egy új módszert dolgoztak ki, amely napfény nélkül is lehetővé teszi a növények fejlődését.
Természetes környezetében karácsony táján virágzik, éghajlatunkon pedig hűvösebb helyen, 15-20 fok között érzi jól magát.
A jövő hét elején még többfelé várható hó, havas eső, eső, majd karácsony első napján már kiderül az ég, ezután vissztatr a borult, párás idő.
A vizsgálat szerint három török csoki szezámmagot tartalmazott, míg öt emírségi mintában pálmaolajjal helyettesítették a csokoládét.
A Veszprémi Érseki Pincészet főborásza arra számít, a felmelegedés miatt a Balatonnál is nagyobb teret nyer majd a kékszőlő.