Most lehull a lepel a húspótló élelmiszerekről: ezt eddig biztosan nem tudtad
Most végre kiderül, hogy környezetkímélőbbek-e a laboratóriumban előállított húsok?
Most végre kiderül, hogy környezetkímélőbbek-e a laboratóriumban előállított húsok?
Mit érdemes tudni az úgynevezett tenyésztett húsokról?
A jövő élelmiszereiben rejlő veszélyeket és lehetőségeket vizsgálja a FAO.
Az ország elsőként engedélyezte a laborban előállított csirkehús értékesítését.
A Google és a Microsoft alapítói is beszálltak a projektbe.
Megvan a technológia a mesterséges termeléshez.
Bizonyos fekete konyhai műanyagedényekből kioldódó égésgátló anyagok veszélyesek lehetnek.
A volt köztársasági elnök szerint az új technológiák és a fenntartható gazdálkodási módszerek kulcsfontosságúak a szektor jövője szempontjából.
Raisz Anikó: a mikroműanyag-szennyezés csökkentéséről is egyeztetnek a miniszterek Brüsszelben.
Pénteken hidegfront vet véget a 10 fok fölötti maximumoknak, vasárnap már kemény mínuszok lehetnek.
Az összes hazai halfogyasztás 40 százaléka realizálódik az év végi ünnepi időszakban.