Új élelmiszerek jelentek meg a boltokban: sok magyar csak ezeket veszi
Egyre nagyobb az igény a mentes termékekre, napjainkban az emberek körülbelül 10 százalékának van szüksége arra, hogy gluténmentesen étkezzen.
Egyre nagyobb az igény a mentes termékekre, napjainkban az emberek körülbelül 10 százalékának van szüksége arra, hogy gluténmentesen étkezzen.
Munkacsoport létrehozásával segíti a mentes termékek piacának fejlődését az Agrárkamara.
Galandféreg által okozott, potenciálisan halálos betegség egyre gyakoribb előfordulását elemzik a MATE kutatói.
Itt az ENSZ vészjelzése: ha ezt a hőmérsékletet átlépjük, elkerülhetetlen lesz a klímakatasztrófa
Rendkívüli ülést tartott a NAK Szántóföldi Növénytermesztési és Beszállítóipari Osztálya a kelet-közép-európai, így a magyar piacokat is elárasztó ukr...
Magyarország élelmiszer-ellátása nincs veszélyben, de lesznek nehézségek.
Megemelnék a minimum órabért Olaszországban.
A rendeletet már hatályos, de alkalmazni 2022. január 28-tól kell majd.
Több területen erősíthetik a magyar agrárérdekeket Georgiában.
Gyepgazdálkodási munkacsoportot alakított a NAK.
Világhírű felfedezés.
A gazdálkodók és az élelmiszeripar együttműködését fogják segíteni.
Elárulta terveit a magyar kormány.
Felveszik a harcot az importtal a magyar hagymatermesztők.
Munkacsoportot is alakítottak az állami szervezetek.
A mezőgazdasági termelők helyzetének javítása érdekében Brüsszelnek meg kell reformálnia az ellátási láncra vonatkozó szakpolitikai keretrendszert, vi...
Tárcaközi együttműködéssel megalakult a Tanyafejlesztési Munkacsoport csütörtökön Kiskőrösön - tájékoztatta a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) az MT...
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.
Módosult az „Egyedi tudásátadási szolgáltatások támogatása” című pályázati felhívás.
Ma már inkább érdekességnek számít a hajdinás hurka, amelynek készítése még a rizs elterjedése előtti időkből ered.
Napjainkban egyre ritkábban találkozni igazi fateknőkkel, amelyekben annak idején például disznóvágáskor a kolbászt keverték, a húst sózták.