2023. szeptember 27. 14:22
Miért szürkül a csoki és miért savanyú az uborka?
Az agrárszakmát és az ahhoz vezető tanulási lehetőségeket népszerűsíti a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) szakmai támogatásával induló Na...
Az agrárszakmát és az ahhoz vezető tanulási lehetőségeket népszerűsíti a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) szakmai támogatásával induló Na...

A kutatók egy nemzetközi folyóiratban megjelent friss tanulmányban számolnak be albínó erdei siklók jelenlétéről Magyarországon.
Már elérhetőek a 2024-es adatok az EU-ban értékesített és felhasznált állatgyógyászati antimikrobiális szerekről.
Egy friss kutatás szerint sokkal nagyobb veszélyt jelentenek a talajokra a műanyagok.
Egy globális éhezést figyelő szervezet szerint az éhínség megszűnt, de továbbra is kritikus a helyzet.
Túlnyomóan borult, párás, helyenként tartósabban ködös idő várható