2016. május 19. 11:55
Új étrendi ajánlások saját és bolygónk egészsége védelmében
A FAO és az Oxfordi Egyetem új tanulmánya közös nevezőre hozza a fenntarthatóságot, klímaváltozást az egészséges táplálkozással.
A FAO és az Oxfordi Egyetem új tanulmánya közös nevezőre hozza a fenntarthatóságot, klímaváltozást az egészséges táplálkozással.
Sokáig mindössze tudományos viták tárgya volt, mostanában viszont a saját bőrünkön tapasztalhatjuk a globális felmelegedés hatásait.
A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet.
Első körben 2025. január 1-én határozzák meg az alapmértéket a 2024. augusztusi számok alapján.
Az elmúlt évek átlagát tekintve csaknem 700 termelő mintegy 2800 hektáron termelt dohányt évente.
Meghosszabbítják a hőségriasztást az ország egész területén péntektől vasárnap éjfélig.