2016. május 19. 11:55
Új étrendi ajánlások saját és bolygónk egészsége védelmében
A FAO és az Oxfordi Egyetem új tanulmánya közös nevezőre hozza a fenntarthatóságot, klímaváltozást az egészséges táplálkozással.
A FAO és az Oxfordi Egyetem új tanulmánya közös nevezőre hozza a fenntarthatóságot, klímaváltozást az egészséges táplálkozással.
Már elérhető az Agro Napló legújabb, január lapszáma, rengeteg fontos tudnivalóval.
Az egyidejű spanyol és marokkói termelési nehézségek az uniós piacok ellátására vonatkozóan is kockázatot jelenthetnek.
A tavalyival megegyező szinten van a cékla ára Lengyelországban, és ez várhatóan a továbbiakban is így fog maradni.
A FAO novemberben megjelent rövid távú előrevetítése szerint a juhhús globális termelése 17,01 millió tonnára növekedhet 2024-ben.
A növénytermesztők és az állattenyésztők is lehetnek nyertesei, de akár vesztesei az elkövetkezendő éveknek.