2020. december 16. 15:45
Brutális méretű áruházat nyitott a híres magyar húsgyártó
A Pápai Hús Kft. újragondolta a húsbolt fogalmát.
A Pápai Hús Kft. újragondolta a húsbolt fogalmát.
Egy hónap alatt negyedével bővült a termelés.
Megjelent a KAP Stratégiai Terv keretében „Az erdőpotenciált veszélyeztető biotikus és abiotikus károk megelőzése” című felhívás.
Felfelé módosította a francia őszibarack és nektarin termésbecsléseket az Agreste.
Egy friss törvénymódosítás értelmében újabb elemekkel egészülhet ki a magyarországi arborétumok jegyzéke.
Az állattartóknak az ilyen szélsőségesen meleg időben gondoskodniuk kell állataik jólétéről és védelméről.
Ahol csak lehetett, a legeltetést választották a termelők a költségek kordában tartása érdekében.