Igazi kincs hever a magyar kertekben: sokan kidobják, pedig aranyat ér
Még ha nem is érett be, számos felhasználási lehetőség rejlik a zöld paradicsomban.
Még ha nem is érett be, számos felhasználási lehetőség rejlik a zöld paradicsomban.
Háromezer év kellett hozzá, hogy a piramisépítők sörét újrafőzzék, egy amerikai férfinak sikerült.
Egy izraeli cég új laborhús-előállítási módszert fejlesztett ki, amellyel gyorsabban, könnyebben növeszhető műhús.
A virslit senkinek nem kell bemutatnunk, 10-ből 9 megkérdezett szokta vásárolni a terméket – derül ki a virsli kategória egyik meghatározó szereplője,...
Októbertől egész Franciaországban meg fog változni a bagett és a kenyérfélék receptje.
A koronavírus után öt markáns gasztronómiai irányzat figyelhető meg Németországban.
Közeleg a hűvös idő, elő a gyógyteákkal!
Volt, hogy kétszer annyian kerestek recepteket online, mint korábban.
Hosszú évek tanulása és tapasztalatszerzése került minden egyes üvegbe.
Új rovat indult a HelloVidéken.
Valójában még nem lehet tudni, mikor vezetik be az elektronikus recepteket.
Rendesen megváltozott az emberek életvitele.
Igenis válogatósak vagyunk.
Avokádó és gomba!
A tölgyerdők nagy természeti tőkét jelentenek: szerepük van a faanyagellátásban, a biodiverzitás megőrzésében és a rekreáció biztosításában.
Megnyitja kapuit Európa egyik legnagyobb mezőgazdasági szakkiállítása, a kilenc napig tartó, neves Salon d'Agriculture.
A kullancsok elsősorban a magas fűben, bozótos részeken és nedves avarrétegekben érzik jól magukat.
Új, a korábbiaknál szélesebb adatbázis segíti az uniós mezőgazdaság fenntarthatóvá tételét.
Reggel a Dunántúl északkeleti részén és Budapest körül lesz csak felhősebb idő, végül ott is feloszlik a felhőzet, másutt derült lesz az ég