Olyan kutatócsoport alakul, amilyen még soha nem volt Magyarországon
Az SZTE tudósai megalapítják Magyarország első Geo Terroir Kutatócsoportját, ami óriási lökést adhat a hazai agráriumnak, élelmiszeriparnak és a turizmusnak.
Az SZTE tudósai megalapítják Magyarország első Geo Terroir Kutatócsoportját, ami óriási lökést adhat a hazai agráriumnak, élelmiszeriparnak és a turizmusnak.
Jelentős a nemzetközi érdeklődés a Széchenyi István Egyetem részvételével készülő permetező drón iránt.
A fotoszintézis biofizikáját vizsgálták szegedi kutatók, akiknek még bőven akad feladata a téma kapcsán.
Az SZTE kutatásokkal segíti a Kárpát-medence szárazodása elleni harcot.
Az új képzés levelező rendszerben fog elindulni.
Változnak a trendek a holland baromfi- és sertéságazatban, a tojás- és húsárak rekordszintűek.
Kegyetlen nyár várhat ránk, fel kell készülni az extrém időjárásra Magyarországon is.
Az élelmiszerkönyvi szabályozás szerint a jövőben kizárólag kerek formában készülhet majd a magyar trappista.
Napról napra melegebb lesz, kedden 20-25 fokot, míg szerdán már 21-27 fokot mérhetünk.
Tavasszal rendkívüli módon oda kell figyelni a gabonatáblákon a vetésfehérítő bogarakra.