Hogy lehet a betárolt gabona értékét megóvni és biztonságosan tárolni? (x)
Ahhoz, hogy a malmokban, pékségekben minőségi alapanyagokkal tudjanak dolgozni, meg kell őriznünk a gabonánk minőségét!
Ahhoz, hogy a malmokban, pékségekben minőségi alapanyagokkal tudjanak dolgozni, meg kell őriznünk a gabonánk minőségét!
A gabona betakarítva, a szállítmányok pedig jó esetben elindultak betárolásra az átvevőkhöz, vagy ha nem sikerült még megegyezni, akkor a termelőnél „...
Minden csupa fehér a Mecsek csúcsán, de már nem sokáig tart a téli mesevilág, csütörtöktől jön az enyhülés.
Túlnyomóan borult, párás, foltokban ködös lesz az idő, legfeljebb estétől délnyugaton fordulhatnak elő kisebb szakadozások
Tényleg annyira veszélyesek az adalékanyagok az élelmiszerekben, amennyire mondják?
Második alkalommal díjazta a legjobb gazdákat a Kukorica Kör Egyesület 2025 január 16-án.
A nyers tejnek számos eljáráson kell átesnie, mire vajként az asztalunkra kerülhet.