NAK: Szigorúbb uniós szabályozásra van szükség a növényi hús- és tejtermékeknél
Az állati eredetű élelmiszereket imitáló növényi alapú termékeknek elnevezésükben jelentősen különbözniük kell az állati eredetűekétől.
Az állati eredetű élelmiszereket imitáló növényi alapú termékeknek elnevezésükben jelentősen különbözniük kell az állati eredetűekétől.
Az utóbbi időben – és itt mindössze néhány évre kell gondolni – a fogyasztók közül egyre többen fordulnak a vegetáriánus, vegán és a flexitárius étren...
Különleges innovációt jelentő élelmiszer gyártása kezdődhet meg a Szent István Egyetem (SZIE) és a Blue Seven Group Zrt. szoros együttműködésének ered...
A szalonnát is utolérte a végzete: vegetáriánusoknak szánt terméket állítottak elő egy ukrán agráregyetemen. A műszalonna növényi olajból és zselatinb...
Tényleg annyira veszélyesek az adalékanyagok az élelmiszerekben, amennyire mondják?
Második alkalommal díjazta a legjobb gazdákat a Kukorica Kör Egyesület 2025 január 16-án.
A nyers tejnek számos eljáráson kell átesnie, mire vajként az asztalunkra kerülhet.
2021 júniusa óta most van a legmagasabb szinten a kukorica jegyzése a chicagói árutőzsdén.
Jelentősen drágult a spanyol és marokkói importból származó paradicsom Lengyelországban.