MENÜ

A stressztűrés létkérdés a kukoricában! – megjelent legújabb online kiadványunk

2021.11.29.

A korszerű inputanyagok kiválasztása, valamint az innovatív technológiák alkalmazása elengedhetetlen a kukoricát veszélyeztető különböző stresszhatások kivédéséhez. Ehhez kíván segítséget nyújtani az előremutató megoldásokat ismertető információs kiadványunk.

 

A 2021-es évet a kukoricatermesztés „fekete könyvébe” kerülő évnek említi Dr. Kiss Erzsébet genetikus szakmérnök, fejlesztési tanácsadó, a kiadványban megjelent szakcikk szerzője.

A kedvezőtlen, évről évre tapasztalható szélsőséges időjárási feltételek újfent feladják a leckét, ami egyúttal arra kell, hogy ösztönözze a gazdákat, hogy átgondolják és meg is reformálják az eddig alkalmazott technológiájukat

A korszerű input anyagok kiválasztása, valamint az innovatív technológiák alkalmazása elengedhetetlen a kukoricát veszélyeztető különböző stresszhatások kivédéséhez. Ehhez kíván segítséget nyújtani az előremutató megoldásokat ismertető információs kiadványunk.

A kiadvány online végigolvasható, vagy letölthető az alábbi képre kattintva! 

kukorica_stressztures-boritokep