Agrárszektor Konferencia – jelentős kedvezmény a NAK-tagoknak

Agro Napló
Ötvenszázalékos kedvezménnyel vehetnek részt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjai az év végén, az egyik legrangosabb agrárszakmai eseményének számító, Agrárszektor Konferencián, amit december 3-4-én rendeznek meg Siófokon helyszíni és online részvétellel – tájékoztat honlapján a köztestület

Az Agrárszektor Konferencia célja, hogy a legfontosabb agrártémákról nyújtson átfogó tájékoztatást az agrárgazdasági szereplőknek. Az eseményen csaknem húsz kiemelt mezőgazdasági, élelmiszeripari és az új agráradózási reform téma kerül terítékre az előadók száma pedig megközelíti a százat.

A szervezők a helyszínen törekszenek a maximális biztonság megteremtésére. Ennek érdekében számos intézkedést vezettek be. Ilyen például a QR-kódos, érintésmentes beléptetés, előzetes ózonos fertőtlenítés, illetve megfelelő távolságtartással alakítják ki az ültetési rendet a termekben, testhőmérséklet-mérést végeznek, egész napos folyamatos levegő-fertőtlenítés lesz, maszkot, gumikesztyűt, kézfertőtlenítőt biztosítanak. Korlátozott számban értékesítenek helyszíni jegyeket, ugyanakkor online is követhető lesz az eseményt egy olyan felületen, ahol a teljes szakmai program látható majd és sok online funkció mellett networkingre is lehetőség nyílik.

A konferenciát várhatóan Nagy István agrárminiszter nyitja meg, előad még lesz Lázár János kormánybiztos is, a szekcióbeszélgetésekben pedig a hazai agrárium további neves államigazgatási és vállalati döntéshozói vesznek részt. Szó lesz többek között arról, hosszabb távon milyen agrárgazdasági befektetéseket érdemes végrehajtani, hogyan alakul a 2020 utáni agrártámogatásokat közvetítő uniós Közös Agrárpolitika, illetve milyen föld- és agráradózási változásokra lehet számítani a hazai szabályozásban.

A rendezvény résztvevői tájékozódhatnak arról is, milyen új hitel- és finanszírozási termékeket nyújtanak az agráriumban a bankok, illetve milyen halaszthatatlan lépésekre lehet szükség versenyképességük javításához. A konferencia részletesen foglalkozik a vetőmag-, a műtrágya- és a növényvédőszer-piaci trendekkel, az állattenyésztés, a takarmányozás és a baromfiipart érintő igen aktuális agrárágazati kérdéseiről, illetve az élelmiszeripar számára készülő új állami védjegyrendszer részleteivel.

Az esemény kiemelt témái között szerepelnek a precíziós gazdálkodás legújabb technológiai fejlesztései és az új hazai digitális agrárstratégia innovációs lehetőségei. A résztvevők emellett előadásokat hallgathatnak meg az öntözésfejlesztés előtt álló kihívásokról, a modern takarmányozás eredményeiről, a mezőgazdasági generációváltás előtt álló legnagyobb próbatételekről és a korszerű agrármarketing kulisszatitkairól is.

A konferencia fizetős, a részvételhez előzetes regisztrációra van szükség, amelyet a portfolio.hu weboldal konferencia menüpontjában lehet megtenni. A rendezvényre offline és online jegyvásárlásra is van lehetőség. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai az eseményen 50 százalékos kedvezménnyel vehetnek részt – olvasható az összefoglalóban.

A konferencia részleteiért kattintson az alábbi képre:

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Konferencia a jövő agráriumáról

Konferencia a jövő agráriumáról

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) ez év november 24-én rendezi meg a kifejezetten agrárdigitalizációval foglalkozó AGTECH SUMMIT elnevezésű rendez...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!