Augusztus 15-ig meghosszabbították az agrárkamarai tagdíjfizetés időszakát

Agro Napló
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) július 31-ről augusztus 15-re módosította a tagdíjbefizetés határidejét - közölte a NAK pénteken az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint azok a kamarai tagok pedig, akik július 15-ig nem tették meg bevallásukat; július 31. helyett  augusztus 5-ig pótolhatják azt.

A tagdíjbefizetést a NAK-nak az OTP Bank Nyrt-nél vezetett számlájára banki átutalással, illetve a bevallás során igényelt, egyedi azonosítóval ellátott csekken lehet teljesíteni.

Módosult továbbá a pótbevallás határideje is: azok a kamarai tagok, akik július 15-ig nem tettek eleget kötelezettségüknek; július 31. helyett 2016. augusztus 5-ig pótolhatják bevallásukat, 10 százalék késedelmi pótlék megfizetése mellett.

Az augusztus 5-i határidőt követően a bevallást nem tett tagok tagdíjfizetési kötelezettségét az agrárkamara állapítja meg, esetükben a pótlék a megállapított tagdíj 20 százaléka - tartalmazza a tájékoztatás.

Forrás: MTI

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ne maradjon le a válságtámogatásról!

Ne maradjon le a válságtámogatásról!

Megjelent a tenyészkos és tenyészbak tenyésztésbe állításának mezőgazdasági csekély összegű támogatásáról és igénybevételéről szóló Kincstári Közlemén...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!