2024. április 20. szombat Tivadar

Cseresznyetermesztési szakmai nap lesz az érdi Elvira majorban

Agro Napló
A rendezvényen a szakmai előadások mellett szabadföldi fajtabemutatókra, illetve szaktanácsadási konzultációs beszélgetésekre is alkalom nyílik.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kertészettudományi Intézet Gyümölcstermesztési Kutatóközpontja és a Magyar Agrár- és Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamara Országos Kertészeti és Beszállítói Osztály 2023. június 15-én cseresznyetermesztési szakmai rendezvényt szervez.

Helyszín: Érd Elvira major (7-es műút, Érd és Martonvásár között, az út 25 és 26 szelvényénél, GPS 47.353415, 18.857317)

Időpont: 2023.06.15., csütörtök 10:00 órától

A rendezvényen a szakmai előadások mellett szabadföldi fajtabemutatókra, illetve szaktanácsadási konzultációs beszélgetésekre is alkalom nyílik – értesült a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közleményéből az Agro Napló.

A rendezvény ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött: a szükséges regisztrációs link, valamint a részletes meghívó itt található.

 

(Forrás: NAK)

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Új vetőmagüzemet épít a Gabonakutató

Új vetőmagüzemet épít a Gabonakutató

Vetőmagüzemet épít 300 millió forintos beruházással a szegedi Gabonakutató Nonprofit Kft., a fejlesztésnek köszönhetően tíz év alatt ötszörösére nőhet...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!