2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Harmadjára is díjazták a Bábolna Takarmány teljesítményét

Agro Napló
Az idei a harmadik év, amikor a Bábolna Takarmány Kft. Kiváló Üzleti Márka kategóriában Magyar Brands Díjat nyert, s ezzel a tovább erősítette helyét a legelismertebb hazai márkák között.

Öröm egy vállalat életében, amikor egyszerre kap pozitív visszacsatolást a munkájáról az ügyfeleitől és a márkaépítő szakma legjobbjaitól - mondta Lengl Tamás, a Bonafarm csoporthoz tartozó Bábolna Takarmány Kft. ügyvezető igazgatója annak kapcsán, hogy cége ismét Magyar Brands Díjas lett. A vállalat immár harmadik alkalommal kapott elismerést Kiváló Üzleti Márka kategóriában. Az ügyvezető igazgató szerint az elismerés is alátámasztja, hogy a jó úton haladnak, a fogyasztók pedig ismerik és elismerik termékeiket.

A MagyarBrands program évek óta díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. Kiválasztási folyamata komplex és szigorú: egy márka a vállalkozás pénzügyi adatainak több szempontú vizsgálata, valamint a fogyasztók és a szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történt, amit egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészített ki.

A céget alapos megmérettetésnek vetette alá a Szakmai Bizottság, hiszen az elbírálás, kiválasztás szempontjai nagyon sokrétűek voltak. Vizsgálták a cég identitását, márkaépítését, a megbízhatóságot, az általa képviselt tradíciókat, a gazdasági eredményességét.

A nagymúltú, és a belföldi piac egyik meghatározó szereplőjének számító Bábolna Takarmány egyébként több mint ezer terméket gyárt: a nagy haszonállatfajok mellett (sertés, szarvasmarha, baromfi) többek között ló-, strucc-, nyúl-, prémes állat-, hal-, fácán-, fürj-, bárány-, víziszárnyas-, zsiráf- és medvetakarmány is van a kínálatban. Emellett számos külföldi piacon is jelen van termékeivel.

Arra törekszünk, hogy cégünk a jövőben is ehhez az elismeréshez méltóan folytassa tevékenységét - tette hozzá Lengl Tamás.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!