MENÜ

Jó úton haladunk: okosan elköltött támogatások, hatékonyságnövelés az állattenyésztésben

2022.05.02.

Ne problémákat keressünk – azok úgyis megtalálnak bennünket – a megoldásokon törjük a fejünket, fókuszáljunk a távolabbi céljainkra, azok mutassák az irányt – hívja fel a figyelmet Dr. Gergácz Zoltán az Agro Napló legújabb online kiadványának felvezető cikkében.

 

A piaci folyamatok napi szintű értékelése mellett lépést kell tartani a tudományos fejlődéssel, nyitottnak maradni az újdonságok kipróbálására, és azoknak a napi technológiánkba illesztésére. A legjobb képet arról, hogy merre tart az innováció a magyar agráriumban, az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok kiállításhoz kapcsolódó termékdíjak átadásán kaphatnak az érdeklődők minden évben Hódmezővásárhelyen.

A NAK és a Hód-Mezőgazda Zrt. támogatásával készült kiadványban a díjazott pályázatokból szemezgetve látható, hogy a zsűri is kiemelt helyen kezelte a környezetvédelmet, az antibiotikumok és más állatgyógyszerek kiváltására módot adó eljárásokat, az állatok stresszmentesen való nevelését célzó megoldásokat, és egészségesebb humán élelmiszerek előállítását. Számos újdonság is helyet kap a kiadványban az előbb említett célokat szolgálva.

A kiadvány online végigolvasható, vagy letölthető az alábbi képre kattintva!

agn22_005_allatos_web-kezdokep-1