2024. április 19. péntek Emma

Jó úton haladunk: okosan elköltött támogatások, hatékonyságnövelés az állattenyésztésben

Agro Napló
Ne problémákat keressünk – azok úgyis megtalálnak bennünket – a megoldásokon törjük a fejünket, fókuszáljunk a távolabbi céljainkra, azok mutassák az irányt – hívja fel a figyelmet Dr. Gergácz Zoltán az Agro Napló legújabb online kiadványának felvezető cikkében.

A piaci folyamatok napi szintű értékelése mellett lépést kell tartani a tudományos fejlődéssel, nyitottnak maradni az újdonságok kipróbálására, és azoknak a napi technológiánkba illesztésére. A legjobb képet arról, hogy merre tart az innováció a magyar agráriumban, az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok kiállításhoz kapcsolódó termékdíjak átadásán kaphatnak az érdeklődők minden évben Hódmezővásárhelyen.

A NAK és a Hód-Mezőgazda Zrt. támogatásával készült kiadványban a díjazott pályázatokból szemezgetve látható, hogy a zsűri is kiemelt helyen kezelte a környezetvédelmet, az antibiotikumok és más állatgyógyszerek kiváltására módot adó eljárásokat, az állatok stresszmentesen való nevelését célzó megoldásokat, és egészségesebb humán élelmiszerek előállítását. Számos újdonság is helyet kap a kiadványban az előbb említett célokat szolgálva.

A kiadvány online végigolvasható, vagy letölthető az alábbi képre kattintva!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!