MENÜ

Lovas létesítményes pályázat: Ne felejtse el az igazolást!

Agro Napló 2022.04.25.

A tulajdonviszonyra vonatkozóan a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal igazolása is szükséges a „Lovas létesítmények fejlesztése” című (VP6-6.4.1.1-22) pályázat támogatási kérelmének beadásához.

 

A „Nem mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja – Lovas létesítmények fejlesztése” című felhívás (VP6-6.4.1.1-22 kódszám) szerint – az Országos Lótenyésztési Információs Rendszer (OLIR) adatain alapuló – a tulajdonviszonyra vonatkozó igazolás szükséges arról, hogy az igénylő a támogatási kérelem benyújtását megelőző 24 hónapban folyamatosan legalább 2 ló tulajdonosa volt – értesült a Nébih közleményéből az Agro Napló.

Az igazolás kérvényezéséhez szükséges nyomtatvány és annak mellékelte elérhető a „letölthető anyagok” blokkban. A Nébih felhívja az érintettek figyelmét, hogy a hatóság az igazolást kizárólag hiánytalanul kitöltött kérelem esetén állítja ki, az [email protected] elektronikus címre vagy a Nébih MGEI 1537 Budapest, Pf.: 407. postacímre történő megküldést követően, azok beérkezésének sorrendjében. Fontos, hogy a táblázatos melléklet szintén a kérelem részét képezi!
 

Letölthető anyagok:

VP6-6.4.1.1-22 – Lovas létesítmények fejlesztésére című pályázathoz szükséges kérelem (pdf) 

VP6-6.4.1.1-22 – Lovas létesítmények fejlesztésére Kérelem nyomtatvány részét képező melléklet (.xlsx)

 

A pályázathoz kapcsolódó további információk:
https://www.palyazat.gov.hu/vp6-6411-22-nem-mezgazdasgi-tevkenysgek-diverzifikcija-lovas-ltestmnyek-fejlesztse 

 

(Forrás: Nébih)