Másodszor lesz Nyugat-magyarországi Agrárfórum

Agro Napló
Az idei, XXI. Pápai Agrárexpo fő szakmai eseménye ezúttal is a Nyugat-magyarországi Agrárfórum lesz. Ezen kívül vadászati konferenciára, tenyészállat- és nagyszabású gépbemutatóra is sor kerül.

A 2016-os Pápai Agrárexpo nagy sikerű kísérőeseménye volt a Portfolio és az agrarszektor.hu által először megszervezett Nyugat-magyarországi Agrárfórum. 2017. május 19-21. között rendezzük meg a XXI. Pápai Agrárexpót, és ez a tanácskozás idén is az agrárkamarai esemény elsőszámú szakmai rendezvénye lesz.

A nyitónapi félnapos konferencia fókuszában a legfontosabb agrárgazdasági aktualitások mellett a régió élelmiszergazdasága számára rendelkezésre álló forrásbevonási lehetőségek állnak. A résztvevők üzleti és piaci információkat, szakpolitikai és gyakorlati tapasztalatokat kaphatnak egy helyen, első kézből az ágazat legkiválóbb szakembereitől és vállalatvezetőitől, vállalkozóitól és gazdálkodóktól. További részletek itt olvashatók.

A pénteki nyitónapon tartjuk meg a szántóföldi bemutatót, valamint a szakkiállítás és vásár védnöki szemléjét is. Az egész napos programokkal (gasztrofalu, íjászat, nagy légvár és csúszdás akadálypálya, gyermek kézműves foglalkozás, mobil kalandpark, lovagoltatás) szombaton és vasárnap is várjuk a látogatókat, e mellett szombaton a vadásznap – szakembereknek vadászati konferencia is –, a tenyészállat- és gépbemutatók, vasárnap pedig szintén a gépbemutatók ígérkeznek a fő attrakciónak.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!