2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

MEGFOSZ díjak kerültek átadásra

Agro Napló
2016. április 22-én az éves közgyűlés keretében ünnepélyes keretek között kerültek átadásra a MEGFOSZ díjai. A díjakat a Szövetség azért hozta létre, hogy tagjaik érezzék a Szövetséghez való tartozás fontosságát és aktivitásuk elismerését. A MEGFOSZ tagok maguk közül jelölhették meg, hogy kit tartanak a díjra érdemesnek.

A három alapított díj közül az „Életpályamű” díjra olyan személyeket lehetetett jelölni, akik több, mint 30 éve az ágazatban dolgoznak, betöltötték 60. életévüket, munkahelyükön a feladatai meghatározóak és eredményesek, valamint a dolgozók és vezetők körében szakmailag elfogadottak, megbízhatóak és segítőkészek. A „Fiatalok a szakmáért” díjat olyan maximum 40 éves, aktív, hatékony és kreatív tag kaphatta meg, aki pályája útján rövid idő alatt, sokat ért el, munkája kiemelkedő és eredményesen vesz részt a csapatmunkában. A Szövetség vezetése nagyon fontosnak tartja, hogy a tagok a szakmáért tett aktivitását elismerjék. Ezért alapították a „2015. év legaktívabb MEGFOSZ tagja” díjat, amelynél nem volt külön kormeghatározás. Nagyon fontos volt, hogy aktív személy legyen a tagságban és állandó segítséget biztosítson a tagság és a bizottságok számára.

A díjakat az alábbi személyek nyerték el, melyhez a MEGFOSZ vezetése és a tagsága ezúton is gratulál!:

  • Életpályamű díj: Fejér Lajos – Penda Kft.
  • Fiatalok a szakmáért díj: Horváth Bence – Busa Bt.
  • 2015. év legaktívabb MEGFOSZ tagja díj: Kis Pál - Auditker Kft.

A díjátadó színvonalát emelete, hogy a díjakat a Vidékfejlesztési Minisztériumtól Szépe Ferenc főosztályvezető, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarától Papp Gergely szakmai főigazgató-helyettes és Harsányi Zsolt a MEGFOSZ elnöke adta át.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!