Megnyitotta virtuális kapuit az AGROmashEXPO!

Agro Napló
Ma reggel 9 órától várja a látogatókat a legrangosabb hazai agrárkiállítás a virtuális térben. A rendezvényre regisztrációt követően díjmentes a belépés!

A 2021-es AGROmashEXPO a www.hungexpo.easyvirtualfair.com oldalon egészen március 14-ig lesz látogatható. A kiállítókkal való élő chat és videóbeszélgetés szombatig lesz elérhető reggel 9, és este 6 óra között, így érdemes már most regisztrálni a díjmentes belépésért, mely a nyitvatartás alatt korlátlan hozzáférési lehetőséget biztosít.

A kiállítás számos szakmai programmal várja az érdeklőket. A megnyitóval és Termékfejlesztési Verseny díjátadóval kezdődő eseményt élő videóban követhetik az érdeklődők a virtuális felületen. Idén először nem kell aggódni, hogy valaki lemarad egy fontos előadásról, mivel az események végeztével az egyes programok a kiállítás nyitvatartása alatt bármikor visszanézhetők lesznek.

A szakmai események között a fentiek mellett helyet kap a Gabonatermesztők Országos Szövetségének, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarának a programjai. A programok részletei megtalálhatók a www.agromashexpo.hu weboldalon.

A virtuális pavilonokban többek között olyan neves cégek várják majd a közönséget ajánlatokkal, tájékoztatókkal vagy bemutató videókkal, mint Agroázis, Amazonen, Auditker, Axiál, HRP Europe, Kite, Valkon, Agroinform.hu, Deraland, Dorker, GOSZ, Multiva, Agrotech-Komfort, Bázismag, Agrárkamara, Agro Napló, Vaderstad.

Maga a virtuális kiállítás egy könnyen használható, innovatív felület, amellyel a szervezők célja, hogy online találkozóhelyet biztosítsanak a mezőgazdasági eszközök és gépek hazai forgalmazóinak és vásárlóinak. Az online esemény előnye, hogy a látogató bármikor, akár néhány kattintással, – okostelefon vagy tablet esetében néhány érintéssel – otthonából vagy munkahelyéről barangolhatja be a kiállítás területét, a korábban említett chat funkció segítségével, pedig azonnali információt kérhet az adott termékről vagy szolgáltatásról.

A virtuális AGROmashEXPO a www.hungexpo.easyvirtualfair.com oldalon látogatható Bővebb információ és a díjmentes regisztráció a kiállítás weboldalán található. A kiállítás online médiapartnere az Agroinform.hu.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!