MENÜ

Megoldások a munkaerő megtartására az élelmiszeriparban

2019.11.04.

A hatékonyabb munkaerő-piaci pozíció elérését segítő konferenciát rendez november 26-án Budaörsön, az „Együtt az élelmiszeriparért” programsorozat részeként a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága – közölte a köztestület az Agro Naplóval.

 

Az igazgatóság eltökélt szándéka – a tájékoztatás szerint -, hogy az élelmiszeripari vállalkozások számára olyan kézzelfogható segítséget nyújtson a munkaerőhiányból fakadó problémák megoldására, amelyek javíthatják az adott szervezet munkaerő-megtartó képességét, a dolgozói motivációt és javulhat a vállalkozás munkaerő-piaci megítélése is.

Ennek érdekében a konferencián olyan témák lesznek fókuszban, amelyek közérdeklődésre tartanak számot. Így például: a business coaching, mint a vezetőfejlesztés kulcsszereplője; vagy a tehetséges munkaerő megtartása, és a sikeres employer branding stratégiák; továbbá a hatékony belső kommunikáció és HR adminisztráció-automatizálása chatbottal; valamint az atipikus foglalkoztatási formák, mint megoldások a munkaerőhiányra.

Az előadásokat követően a résztvevőknek személyesen lesz lehetőségük kérdezni az előadóktól. A konferencián történő részvétel valamennyi élelmiszeripari tag számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az érdeklődők további információkat Polczer Katalin élelmiszeripari szakértőtől kaphatnak a polczer.katalin@nak.hu e-mail-címen – olvasható a tájékoztatásban.