2024. április 25. csütörtök Márk

Outlook Konferencia 2018: Közép- és Kelet-Európa agrárpiaci kilátásai

Agro Napló
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) és az AGMEMOD Konzorcium, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) támogató közreműködésével „Közép- és Kelet-Európa agrárpiaci kilátásai - mezőgazdasági és élelmiszerpiaci trendek az elkövetkező évtizedben, valamint kihívások és megoldások a keveréktakarmány-gyártás aspektusából” címmel nemzetközi szakmai konferenciát szervez 2018. május 15-én és 16-án Herceghalmon, az  Abacus Business & Wellness Hotelben.

A növénytermesztés és az állattartás egyre növekvő környezeti és társadalmi kihívásokkal szembesül (a légköri szennyezők kibocsátásának mérséklésétől kezdve az antibiotikumok használatának visszaszorításáig), és ezekhez kapcsolódóan a jövőben mind szigorúbb jogszabályi követelményeknek kell megfelelnie. E kihívások különösen a közép- és kelet-európai (KKE) országok mezőgazdasági termelői számára kevéssé ismertek. A rendezvényen az AKI, az AGMEMOD Konzorcium és a NAK által felkért, nemzetközileg elismert előadók osztják meg a KKE térség agrárpiacainak kilátásaival, a növénytermesztés és az állattartás jövőjéjével kapcsolatos értékeléseiket. A takarmánypiaci szereplők olyan, a takarmányipar által fejlesztett új és innovatív megoldásokat vázolnak, amelyek a takarmányok táplálóanyag-tartalmának optimalizálását szolgálják, és ezáltal hozzájárulnak a fenntartható termeléshez. Az Outlook Konferencia 2018 egyedülálló iparági betekintést enged és egyben szakpolitikai támogatást is nyújt. A piaci szereplőket szembesíti a jogszabályi és piaci fenntarthatósági követelményekkel, és figyelmüket olyan újszerű eljárásokra irányítja, amelyekkel e kihívásoknak a versenyképesség erősítése mellett tudnak megfelelni.

Az Outlook Konferencia 2018 programon a szinkrontolmácsolás biztosított, a részvétel ingyenes, de előzetes, a Szervezők által visszaigazolt regisztrációhoz kötött, szállás a résztvevők saját költségére, a hotelnél igényelhető.

További részletek, program és regisztráció itt

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!