2024. április 25. csütörtök Márk

TALAJEGYETEM januárban is – Szerezz tudást, és nyerj értékes ajándékot!

Agro Napló
Válaszoljon 2019. február 11-ig a TALAJEGYETEM sorozatunk januári kérdéseire és nyerje meg az EuroChem Agro Hungary Kft. által felajánlott két zsák UMG StarterMax (10N: 46P + 1 Fe, 2Zn) mikrogranulált műtrágyát!

A nyereményről:

UMG StarterMax (10N: 46P + 1 Fe, 2Zn) mikrogranulált műtrágya

A DLG Feldtage növénytermesztési szakmai kiállításon, 2018. júniusában nagy sikerrel debütált az UMG mikrogranulált starter műtrágya, azóta is kiváló eredményekről kapunk visszajelzéseket Ausztriából, Németországból, Franciaországból, Olaszországból és Törökországból is.

Az UMG műtrágyacsalád komplex hatóanyagtartalma révén (ásványi nitrogén, foszfor, talajélesztő enzimek, szerves kelátképző és szerves kén) dinamikus kelést és erőteljes csíraképződést biztosít.

   

A nyeremény felajánlója:

Az EuroChem a globális piacvezető műtrágyagyártó cégek egyike. A vállalatcsoport tevékenysége a bányászattól a műtrágyák gyártásáig, logisztikájáig és értékesítéséig terjed. Szántóföldi és kertészeti kultúrákhoz, gyümölcs- és szőlőtermesztéshez kínál korszerű tápanyag-utánpótlási megoldásokat.

www.eurochemagro.com

 

Két éves Talajegyetem sorozatunknak célja, hogy a sikeres növénytermesztés alapját képező talajkérdésben gyakorlati ismereteket és iránymutatást adjunk gyakorló gazdálkodóknak, továbbá hogy a fenntarthatósághoz, a jövedelmezőséghez és a precíziós gazdálkodáshoz elengedhetetlenül szükséges gazdálkodói gondolkodást „megdolgozzuk”.

A gyakorlati tudást adó cikkek tartalmából "feleltetünk" hónapról hónapra, jó felelet esetén nem érdemjegyet, hanem sorsolást követően értékes ajándékcsomagokat nyerhetnek Olvasóink. 

A tizenharmadik fordulóban a helyes válaszokat az alábbi űrlap kitöltésével várjuk 2019. február 11-ig.

A válaszokat megtalálhatja "Talajvizsgálatok jelentősége a talajok tápelemszolgáltató képességének megítélésében és a talajvizsgálati eredmények értelmezése – II. rész"

Íme a három kérdés:

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!