2024. április 25. csütörtök Márk

TALAJEGYETEM májusban is – Szerezz tudást, és nyerj értékes ajándékot!

Agro Napló
Válaszoljon 2018. június 5-ig a TALAJEGYETEM sorozatunk májusi kérdéseire, és nyerje meg Dr. Birkás Márta TALAJMŰVELÉSI ABC című könyvét és egy pálcaszondát a Väderstad Kft. felajánlásából!

A nyereményekről:

Talajművelési ABC – Dr. Birkás Márta új könyve

„A Talajművelési ABC egyaránt szól a szakmát éppen kezdő, és az abban már előrehaladt szakembereknek, az agrároktatásban pedig segédkönyvként használható. Az abc-s sorrend megkönnyíti a gyors rákeresést a felmerülő kérdésre. A válasz, bár receptet nem adhat, a gondolkodást és az előrelátást bizonyosan segíteni fogja. Bőséges a könyv képanyaga. Ezeknek üzenete van, segít a károk felismerésében, és az összevetésben, mi a jó, és a jobb, és mi az, amelyet meg kell előzni vagy meg kell gyógyítani."

Pálcaszonda

A talajvizsgálat nélkülözhetetlen eszköze a pálcaszonda, melynek segítségével a talajban lévő tömörödések, talpak érhetők tetten.

A nyeremény felajánlója:

A Väderstad munkagépek arra születtek, hogy optimális körülményeket teremtsenek a növényállomány csírázásához és keléséhez. Akár talajelőkészítésről, akár vetésről legyen szó, a víziónk mindig a - maximális termést garantáló - tökéletes kelés körül összpontosul.

Együttműködésünknek köszönhetően Ön még sikeresebb gazdálkodóvá válhat.

www.vaderstad.com/hu/

Két éves Talajegyetem sorozatot indítottunk gyakorló gazdák részére, amellyel célunk, hogy a sikeres növénytermesztés alapját képező talajkérdésben gyakorlati ismereteket és iránymutatást adjunk, továbbá a fenntarthatósághoz, a jövedelmezőséghez és a precíziós gazdálkodáshoz elengedhetetlenül szükséges gazdálkodói gondolkodást „megdolgozzuk”.

A gyakorlati tudást adó cikkek tartalmából "feleltetünk" hónapról hónapra, jó felelet esetén nem érdemjegyet, hanem sorsolást követően értékes ajándékcsomagokat nyerhetnek Olvasóink. 

Az ötödik fordulóban a helyes válaszokat az alábbi űrlap kitöltésével várjuk 2018. június 5-ig. 

A válaszokat megtalálhatja A talajerő-gazdálkodás tudományos és gyakorlati főbb összefüggései című cikkben ide kattintva.

Íme a három kérdés:

 

Kövesse sorozatunkat! Ne feledje, a gyakorlati tudás mellett értékes ajándékokat is nyerhet hónapról hónapra a TALAJEGYETEM által!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!