MENÜ

Újabb jelentős megbízatás a NAK képviselőjének

Agro Napló 2020.12.02.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) delegáltja újra bizalmat kapott az elnökségi tagságra a COPA-COGECA Női Munkacsoportjának legutóbbi tanácskozásán – közölte a köztestület honlapján.

 

A COPA-COGECA – a két legjelentősebb uniós  gazdálkodói érdekképviselet - Női Munkacsoportjának márciusi ülése és tisztújítása elmaradt a járványhelyzet miatt. Az elmaradt ülésre és az elnökség tagjainak megválasztására ezért november 30-án került sor egy interneten megtartott fórum keretében.

Batthyány-Schmidt Margit, a Magyar Női Unió elnöke a NAK delegáltjaként a COPA Női Munkacsoportjának és annak elnökségének tagja – akit a munkacsoport már több alkalommal is alelnökévé, elnökségi tagjává választott – idén is újra jelölt a munkacsoport elnökségi tagságára. Az ülés során ismét bizalmat kapott és beválasztásra került a munkacsoport elnökségébe.

Az elnökség tagjai: Lotta Folkesson – elnök/FSF Svédország; Hanna Chodkowska - alelnök /KRIR Lengyelország; Jerónima Bonafé Ramis - alelnök / AMCAE Spanyolország; Francesca Gironi - elnökségi tag/ COLDIRETTI - Olaszország; Batthyany Schmidt Margit - elnökségi tag/NAK – Magyarország – tartalmazza a NAK közleménye.