2024. április 25. csütörtök Márk

Újra beadhatóak az állati génmegőrzési pályázatok

Agro Napló
Megkezdődik a védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának in situ megőrzéséhez kapcsolódó támogatási kérelmek benyújtása – olvasható a nak.hu portálon.

2017. február 1-ével megkezdődik „A védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának in situ megőrzése” intézkedéshez kapcsolódó támogatási kérelmek benyújtásának második köre. A benyújtási időszak a pályázati felhívás értelmében 2017. február 28-án 23.59.59-kor zárul. A határidő jogvesztő hatályú.
A támogatási kérelem kitöltésének megkezdése előtt mindenképpen olvassák el a pályázati felhívást és mellékleteit, valamint a Magyar Államkincstár honlapján közzétett kitöltési útmutatót.

A támogatási kérelmet és mellékleteit kizárólag elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül lehet benyújtani. Fontos, hogy a kérelmet nem elég elmenteni, azt a beadás gombra kattintva lehet ténylegesen benyújtani.

A pályázati felhívás és mellékletei ide kattintva érhetőek el:

A Magyar Államkincstár által közzétett kitöltési útmutató, illetve az adatok betöltését elősegítő Excel formátumú táblázat ide kattintva találhatóak meg.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!