MENÜ

Boldogabbak lehetnek a zöldségtermesztők mint a gyümölcstermesztők

Hírek > Növénytermesztés

A gyümölcstermesztők a közepesnél valamivel jobb, a zöldségtermelők viszont jó évet zártak 2017-ben - mondta Lédó Ferenc, a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (FruitVeb) elnöke az MTI-nek csütörtökön.

Baromfitrágyából fűtőanyag?

Hírek > Állattenyésztés

Baromfiürülékéből készülhet a következő alternatív energiaforrás, amely a szenet is kiválthatja, állítják izraeli kutatók – írja a vg.hu.

A borexport nőtt, a kivitt bor egységára csökkent

Hírek > Növénytermesztés

Az év első nyolc hónapjában a borexport értéke 20 százalékkal, a mennyisége pedig 31,5 százalékkal nőtt a tavalyi év azonos időszakához képest, csökkent a kivitt borok egységára – tájékoztatott Gál Péter, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) eredetvédelemért felelős helyettes államtitkára szerdán Budapesten, az Országgyűlési mezőgazdasági bizottsága szőlő-bor-pálinka albizottságának ülésén – írja az MTI.

Országos szójafórumot rendeznek decemberben

Partnereink hírei > X

A Magyar Szója Nonprofit Kft. tisztelettel meghívja Önt a 2017. december 5-én megrendezésre kerülő Országos Szója Fórumra.

Caussade napraforgó és kukorica hibridek 2018.

Partnereink hírei > X

Meghirdetésre kerültek a Caussade 2018. évi tavaszi szezonra vonatkozó kukorica és napraforgó hibridjeinek ajánlott végfelhasználói árai.

Visszautasíthatatlan jubileumi ajánlatok!

Partnereink hírei > X

A HARDI 1957 óta fejleszt permetező gépeket. Termékeinket a világ minden táján több mint 100 országban értékesítjük. Küldetésünk a hatékony és szakszerű növényvédelmi technológia biztosítása a minőségi növénytermesztés érdekében. A HARDI immár 60 éve az élen jár a növényvédő szerek kijuttatásában. Ennek a pozíciónak az eléréséhez elengedhetetlen fontosságú a folyamatos fejlesztés a mindenkori gazdálkodói igények és elvárások a...

HARDI - Nagy teljesítményű szórókeretek

A HARDI 1957 óta fejleszt permetező gépeket. Termékeinket a világ minden táján több mint 100 országban értékesítjük. Küldetésünk a hatékony és szakszerű növényvédelmi technológia biztosítása a minőségi növénytermesztés érdekében. A HARDI immár 60 éve az élen jár a növényvédőszerek kijuttatásában. Ennek a pozíciónak az eléréséhez elengedhetetlen fontosságú a folyamatos fejlesztés a mindenkori gazdálkodói igények
és elvárások alapján. További részletek itt: http://bit.ly/Hardi-171121