MENÜ

Nyomon-követési kód szükséges bizonyos növényi szaporítóanyagokhoz

Hírek > Növénytermesztés

Nyomon-követési kód szükséges bizonyos növényi szaporítóanyagokhoz, megjelent ugyanis a növényútlevelek nyomon-követési kódjára vonatkozó követelmény alól – az (EU) 2016/2031 európai parlamenti és tanácsi rendelet alapján – nem mentesülő, ültetésre szánt növények típusairól és fajairól szóló 2020/1770 EU Bizottsági végrehajtási rendelet – tette közzé honlapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).

Sok szemetet szállítottak el idén ősszel az erdőkből

Hírek > Gazdaság

Az állami erdőgazdaságok az őszi időszakban 1100 köbméter illegálisan lerakott hulladékot gyűjtöttek össze az általuk kezelt erdőterületen a „Tisztítsuk meg az országot!” elnevezésű program keretében – közözte a szaktárca lapunkkal.

Borszakmai bemutató a Berlini Magyar Szüreten

Hírek > Gazdaság

Az Agrármarketing Centrum (AMC) Magyarország németországi nagykövetségével közösen immár tizedik alkalommal szervezte meg a Berlini Magyar Szüretet: a mesterkurzussal egybekötött borkóstoló program célja, hogy segítse a német piacon már jelenlévő vagy oda újként belépő magyar termelők és borok bemutatkozását, üzleti kapcsolataik további erősítését, exporttevékenységük fejlesztését.

Új kukoricáink otthon érzik magukat Magyarországon

Partnereink hírei > X

A SAATEN-UNION által javasolt termesztéstechnológiával a vetőmagból Ön is ki tudja hozni a maximumot.

Kaideli zúzók és kisgépek raktárról elérhetőek

Partnereink hírei > X

Tekintse meg a Szegána Kft. kínálatában raktárról elérhető Kaideli zúzókat és kisgépeket.

Változás a KWS Magyarország élén: Szanyi István lett a vállalat új ügyvezető igazgatója

Partnereink hírei > X

A KWS Magyarország Kft. örömmel jelenti be, hogy a cég ügyvezető igazgatói pozícióját 2020. október 26-tól Szanyi István tölti be. A kereskedelmi igazgatói feladatokat Pallós Mihály látja el.